Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzhetném le a szorongást, amit egy lány megszólítása előtt érzek?
Rendszeresen elszalasztom a lehetőségeket, mert amikor látok egy szimpatikus lányt, akin azért nagyjából látni, hogy nem zavarná ha megszólítanám, akkor mindig eluralkodik rajtam a szorongás és az lesz a vége, hogy nem merem megszólítani.
Ma reggel is ugyan ez történt, volt egy szimpatikus lány a buszon, szemeztünk is egy kicsit, rá is mosolyogtunk egymásra (pedig mostanában mosolyogni se nagyon merek idegenekre). Ugyan ott szállt le, ahol én és ugyan arra is ment tovább a buszmegállóból, mint én, látszólag nem sietett, szóval ez tűnt a tökéletes lehetőségnek és nem mertem megszólítani.
Nagyon zavar, hogy ilyen bátortalan vagyok, ha nekem szimpatikus lányokról van szó, de nem tudom, hogy ezen hogyan tudnék változtatni.
1, Csináld párszor, aztán egyre lazábban fogod venni. Az életedben jó pár hasonlón átmentél már és könnyebb lett a dolog. Dolgozatok, tánc, szereplés, stb.
2, Önmagában ezeket azért ne gondold akkora lehetőségnek. Rengeteg lány küld pozitív jeleket, de ettől még nem akar semmit, simán csak az önérzetük legyezgetik.
Úgy, ha nem harcolsz ellene, hanem teljesen megadod magad neki.
Mit jelent ez? Hagyd a szorongást létezni, miközben tudod, hogy ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!