Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?
Kb. 7-8 éve vágtam a karom illetve volt egy öngyilkossági kísérletem is. Utána sokáig jártam szakemberhez, mára már meggyógyultam és teljesen rendbejöttem lelkileg.
Már régen nem volt párkapcsolatom. Múltkor ismerkedtem egy férfivel, egész jól ment minden, de aztán meglátta a karomon a pár darab vágást, majd többet nem keresett.
Mikor meglátta a vágásokat akkor láttam a tekintetén a sokkot.. Eléggé introvertalt vagyok sajnos így nehezen is ismerkedek, de mostmár egyenesen félek, hogy soha nem lesz senkim, illetve ez után már ismerkedni sem nagyon merek.
Férfiaktól kérdezem, hogy ti egyáltalán osszejonnetek egy ilyen lánnyal? Mérnetek vele kapcsolatot kezdeni, vagy ti is inkább hagynátok az egészet?
Nyugodtan írjátok le az őszinte véleményetek.
24L
a kritériumaim egészen mások! de sokkal fontosabbak!
először is nem tűröm meg a könnyű lenge öltözködésű olcsó nőket sem azokat akiknek 3-nál több volt! sem a drogosokat sem a dohányosokat! sem az alkeszeket! lehet inni csak mértékkel és nem napi vagy heti szinten!
sem a plasztik műtétet vagy botoxot!
sem azt ha erkölcstelen, hazug, vagy szadista vagy pedig azon élvezkedik ha másoknak csinál rosszat vagy ha mást lát szenvedni!!! sem a rasszistákat vagy azokat akik mások hitét gyalázzák!
az hogy neked problémáid voltak az teljesen más!!!
tudom milyen a depresszió és a legmélyebb pont szerencsére sosem próbálkoztam semmi veszélyessel!
a főbb dolgok ezek a belső tulajdonságok amiket le írtam
valamint a külső tulajdonságok az ápoltság igényesség higiénia fittség és egészséges életmód!
valamint a másik belső tulajdonságok pl humor intelligencia közös érdeklődés kedvesség törődés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!