Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a nagydarab, elhízott pasikat ez miért baj?
Mindig kapom az ívet másoktól emiatt meg persze épp ennek a kategóriának nem jövök be annyira...
De másoknak mi baja ezzel miért gond nekik ?
nem baj ez másnak, a te dolgod
valószínűleg csak nem értik és azért kérdezik
Szia!
Kinek mi tetszik, ezzel nem lehet semmit kezdeni, te csak élvezd ami neked jó másokkal meg ne foglakóz
Nem baj. Férfiak közt is van aki a dundi nőket szereti. Nem másnak választasz párt, hanem magadnak. Csak ezt tartsd észben. :)
Amúgy is ritkább, hogy mi kövérebb férfiak is tetszünk valakinek, legalàbb azért van ilyen is. :)
Sekélyes emberek leragadnak ott, hogy szerintük csak hasonló a hasonlóval és különben is aki túlsúlyos, az húzza meg magát és kussoljon, mert ezek az emberek felsőbbrendűnek képzelik magukat. Annyi de annyi lenéző és arrogáns ember van, akik szeretik a nagydarab embereket savazni, hogy ihaj. Az ilyenek részemről a saját szegénységi bizonyítványukat állítják ki. Eleve milyen jogon pofázik bele valaki más párválasztásába...? Költői kérdés...
Dehogy baj, legalább a jók megmaradnak pl nekem. 🤣
Viccet félre téve voltak ilyen pasijaim is, hosszú meg rövid távon is, mert nem feltétlen a testet néztem, inkább a fej számított. 167 cm magas pasim is volt, mert bejött.
Ha ez tetszik, hát ez tetszik, ízlés dolga, vagyis a tiéd, senkinek semmi köze hozzá.
Szia! Szerintem nem baj, de ne várd hogy kiszolgálják az ízlésesedet. Én pl Sportos pasi vagyok, és nem szeretnék elhizni, akárki akármit mond.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!