Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 feletti nőket miért idegesíti annyira az a tény, hogy a 20-as csajoknál még a 40-50 éves férfiaknak is simán van esélyük?
Nagyon sok az ilyen pár, sőt a mai világban egyre több. Régen még olyan volt a társkeresés a nagyszüleink korában, hogy mindenkinek azt kellett szeretnie, aki jutott neki. Nem volt olyan választási lehetőség. Most pedig kinyílt a világ, a nők bárhonnan választhatnak bárkit, és olyat választanak akikkel lehet közös jövőt tervezni, akiknek van egzisztenciájuk, és ez a 40 körüli férfiak jobb részére igaz nagy átlagban.
A nőkre pedig az egzisztencia, a státusz, a sárm, az érettség olyan hatással van ami megmagyarázhatatlan. Ráadásul sok férfi idősebb korára kupálódik ki külsőre is, mint Harrison Ford és a többi. Azok is fiatalon még takonyképűek voltak, nem kellettek sok mindenkinek, meg lehet nézni fiatal kori képeiket az ilyen nagyon vonzó színészeknek is.
A kérdés lényege, hogy ez miért zavarja ennyire a 30 feletti, idősödő nőket? Kereslet és kínálat.
Szerintem csak nevetnek ezen, nem idegesítő, csak bosszantó.
Illetve komikus látvány mikor a leginkább már-már a Zseniális Teknős-re hasonlító őszülő, kopaszodó és szakállas fazonok nyomulnak a tinilányoktól alig idősebbekre aztán persze koppannak.
Bár azért a pénz ott is számít, sajnos, még ha nem is elsődlegesen.
Én válogattam, karriert építettem, mégis van párom. Mennyivel jobb így, mintha 20-25 évvel idősebb öregedő pasit kellene pénzért sz...pnom.
Én inkább sajnálom mindkét felet, az öregedő pasit is, aki már csak pénzért tud magának nőt venni, meg a fiatal lányt is, aki csak így tud boldogulni. Ha el is hagy a férjem 50 évesen, még mindig elmondhatom, hogy volt 30 jó évem, amikor érdek nélküli kapcsolatban voltam, velem egykorú férfiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!