Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy látjátok hogy a férfiaknak kell rohanni a nők után manapság, főleg az internetes ismerkedés során?
Figyelt kérdés
Rendszeresen az van, hogy nekem kell írni, én tartom fent a beszélgetést, nekem kell mindig kezdeményeznem a beszélgetést stb. Más is ezt tapasztalja?2019. dec. 19. 07:53
1/27 anonim válasza:
Mivel elvileg te vagy a férfi...
2/27 anonim válasza:
Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy a férfi tegye meg a fizikális első lépést. Csak tökös férfiak kellenek. Akik arra se képesek, hogy egy nőnél kezdeményezzenek, udvaroljanak neki, őket én nem veszem számításba.
A kapcsolatottartást, ha közös a szimpátia, mind a két félnek kötelessége fenntartani.
3/27 A kérdező kommentje:
1. Attól hogy ferfi vagyok még nem jelenti azt hogy rohanni kell a nők után... Ok első lépést tegye meg a férfi de hogy állandóan ő rohanjon a nő után az már nem igaz... Mindig neki kelljen stb..
2019. dec. 19. 08:00
4/27 anonim válasza:
Lásd kettes válasz. Egy férfi legyen tökös. A többi pedig várja, hogy a nő legyen férfi.
5/27 A kérdező kommentje:
4. Szóval egy férfi attól tökös hogy rohan a nő után?
2019. dec. 19. 08:07
6/27 anonim válasza:
Kérdező, te nagyon H..lye vagy.
Ha látod, hogy lesz.rnak, nem akarnak tőled semmit, akkor minek kapálózol tovább?
7/27 A kérdező kommentje:
6. Akkor miért válaszol meg ír olyat hogy hiányzik a beszélgetésünk...?
2019. dec. 19. 08:11
8/27 anonim válasza:
Ha megtetted az első lépést és mégis állandóan neked kell rohanni a nő után, akkor van más jelentkező rajtad kívül, aki szimpatikusabb. Ilyenkor nem kell erőltetni, keress olyan lányt, aki igényli a társaságod, avagy nyeld le és probalkozz kitartóan, néha bejöhet.
9/27 anonim válasza:
Talán, mert úgy érzi, hogy nem teszel semmit, vagy csak játszik veled.
10/27 anonim válasza:
5: igen, attól tökös, hogy képes küzdeni a nőért, fenn tudja tartani az érdeklődést és a nő elkezdhet bízni abban, hogy nem csak egy numerára kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!