Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is úgy látjátok hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy látjátok hogy a férfiaknak kell rohanni a nők után manapság, főleg az internetes ismerkedés során?

Figyelt kérdés
Rendszeresen az van, hogy nekem kell írni, én tartom fent a beszélgetést, nekem kell mindig kezdeményeznem a beszélgetést stb. Más is ezt tapasztalja?
2019. dec. 19. 07:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt vettem észre, hogy sokszor nem ugyanúgy látunk dolgokat. A férfi, aki érdekel, néhány hete közölte, hogy sokkal több energiát fektet az egészbe, mint én. Erre úgy rácsodálkoztam, hogy köpni nyelni nem tudtam, mert addig is azt éreztem, hogy neki mindegy, egy vagyok a sorban, és én vagyok az, aki rohan utána.

Azóta még jobban igyekszem, de egyre inkább azt érzem, hogy ha nem tenném oda magam nem is beszélnénk.

Remélem érted, mire próbálok példát mondani.

Nem ugyanazok az igenyeink, van akinek napi 3 sor, heti egy hívás elég, és ezért nem is gondolja, hogy a másik azt érzi, nem elég érdekes, van akinek meg 24ből 24 óra is kevés.Te azt érzed, hogy te rohansz a nők után, ők meg lehet, hogy az fordítva, mert más meg módon"rohantok".

2019. dec. 19. 09:30
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

" Érdekes pont az ilyen igazi tökös kanok szoktak egy numerát akarni és szex után hirtelen nem küzdenek..... Érdekes...."

🤣

Nem értem minek futsz olyan után, akinek nem kellesz! Vedd észre pár kezdeményezés után hogy nem kellesz neki.

2019. dec. 19. 10:37
 23/27 anonim ***** válasza:
Senkinek nem kell rohanni senki után. Viszont most az év vége közeledtével nagyon sokan le vannak terhelve, ajándékok után rohannak, nem akarnak félbehagyni munkát, amit lehet, megcsinálnak, a diákoknak vizsgaidőszak van. Őszintén szólva nekem sincs időm és energiám a társkereséssel foglalkozni mostanában, mert örülök, ha tudok pihenni, nagy lett a hajtás, munkahelyen is, utolsó pillanatokban jóváhagyott teendők... stb., otthon is, ha valaki nem vár meg, elfogadom, de osztódni nem tudok. Majd a két ünnep között lesz több szabadidőm, nem lesz nagy jövés-menés, a váratlanul betoppanni szándékozókat gyorsan lekoptatom általában, ezért ilyenek sem szoktak lenni.
2019. dec. 19. 11:16
 24/27 anonim ***** válasza:
5%
Az internetes ismerkedésnél az a szokás alakult ki, hogy a nők nagyon ritkán kezdeményeznek, csupán felteszik magukat egy társkereső oldalra és várják a jelentkezőket. A férfiak pedig általában akár napi százával küldik szét a kezdeményező sablonleveleket. Ennek a kialakult rendszernek pedig egyértelmű következménye, hogy egy átlagos vagy annál jobb kinézetű társkereső nő rendszerint annyi levelet kap már az első hetekben, hogy a bőség zavarával küzd. Pillanatok alatt rájön, hogy ő diktálhat: bőven van lehetősége válogatni, s a válogatás legegyszerűbb módja, hogy annak jelez vissza csak, aki fut utána. A versengésben az ajánlkozók lényegében úgy "licitálnak" egymásra, hogy a lelkesedésüket hangoztatják. Olyan ez tényleg, mint egy árverés egy vágyott műtárgyért, ahol az eladót az sem rengeti meg, ha az adott héten az adott műtárgy nem kerül eladásra, mert tudván tudja, hogy a jövő héten legalább ugyanennyi lelkes licitáló jön el az aukcióra.
2019. dec. 19. 11:34
 25/27 anonim ***** válasza:
24%
Igen, eljutottunk oda, hogy a nők annyira értékesek lettek, mint egy aukciós műtárgy, hogy annyian licitálnak rájuk, hogy csak a legtöbbet adó kapja őket. Vicc lett az egész. Az internet átka.
2019. dec. 19. 11:38
 26/27 anonim ***** válasza:

"egy átlagos vagy annál jobb kinézetű társkereső nő rendszerint annyi levelet kap már az első hetekben"

Az új tagok mindig a találati listák elejére kerülnek, ezért fordulhat elő, hogy eleinte nagyobb az érdeklődés valaki iránt, de ha az elején nem alakult ki semmi, és valaki tovább marad fent társkeresőn, hátrébb kerül a keresőben, és nem kattintanak rá annyian a profiljára.

Én azért nem írok rá másokra - azon túl, hogy most nem tudok odakoncentrálni, de ezt most ne vegyük figyelembe -, mert az adatlapok többsége sablonos, semmi kiindulópont nincs, amiből el lehetne indítani egy beszélgetést, de olyan is van, aki a csalódottságát sírja ki a bemutatkozásba, arra kedvem sincs ráírni, nem írok rá olyanra sem (még ha meg is felelne az én kritériumaimnak), akinek a szempontjainak nem felelek meg (például magasabbat keres, fiatalabbat, idősebbet, kizárja az állattartást - nekem vannak állataim lakásban, nem akarom ráerőltetni senkire, de ők hozzám tartoznak), na most a másik oldalon sajnos van olyan, aki ezeket nem veszi figyelembe, és akkor az elutasításba meg szoktam indokolni, hogy leírtam ám, hogy nekem ez kizáró tényező (tipikusan a dohányzás ilyen), szeretem az ilyen felesleges köröket megspórolni. Van, aki sportosnak aposztrofálja magát, de szökőévente egyszer sportol valamit, vagy legfeljebb nézi, egyébként meg el van hízva, nekem a sport része az életemnek, mert csinálom (ha épp nem vagyok beteg vagy nem vagyok lesérülve), ilyeneknek sem írok, mert teljesen más az életmódunk.

2019. dec. 19. 12:54
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Senki után nem kell rohanni.

Az első 1-2 lépést kell a férfinak megtenni.

Ha nem keres a nő akkor kuka.

2019. dec. 19. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!