Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy látjátok hogy a férfiaknak kell rohanni a nők után manapság, főleg az internetes ismerkedés során?
Azt vettem észre, hogy sokszor nem ugyanúgy látunk dolgokat. A férfi, aki érdekel, néhány hete közölte, hogy sokkal több energiát fektet az egészbe, mint én. Erre úgy rácsodálkoztam, hogy köpni nyelni nem tudtam, mert addig is azt éreztem, hogy neki mindegy, egy vagyok a sorban, és én vagyok az, aki rohan utána.
Azóta még jobban igyekszem, de egyre inkább azt érzem, hogy ha nem tenném oda magam nem is beszélnénk.
Remélem érted, mire próbálok példát mondani.
Nem ugyanazok az igenyeink, van akinek napi 3 sor, heti egy hívás elég, és ezért nem is gondolja, hogy a másik azt érzi, nem elég érdekes, van akinek meg 24ből 24 óra is kevés.Te azt érzed, hogy te rohansz a nők után, ők meg lehet, hogy az fordítva, mert más meg módon"rohantok".
" Érdekes pont az ilyen igazi tökös kanok szoktak egy numerát akarni és szex után hirtelen nem küzdenek..... Érdekes...."
🤣
Nem értem minek futsz olyan után, akinek nem kellesz! Vedd észre pár kezdeményezés után hogy nem kellesz neki.
"egy átlagos vagy annál jobb kinézetű társkereső nő rendszerint annyi levelet kap már az első hetekben"
Az új tagok mindig a találati listák elejére kerülnek, ezért fordulhat elő, hogy eleinte nagyobb az érdeklődés valaki iránt, de ha az elején nem alakult ki semmi, és valaki tovább marad fent társkeresőn, hátrébb kerül a keresőben, és nem kattintanak rá annyian a profiljára.
Én azért nem írok rá másokra - azon túl, hogy most nem tudok odakoncentrálni, de ezt most ne vegyük figyelembe -, mert az adatlapok többsége sablonos, semmi kiindulópont nincs, amiből el lehetne indítani egy beszélgetést, de olyan is van, aki a csalódottságát sírja ki a bemutatkozásba, arra kedvem sincs ráírni, nem írok rá olyanra sem (még ha meg is felelne az én kritériumaimnak), akinek a szempontjainak nem felelek meg (például magasabbat keres, fiatalabbat, idősebbet, kizárja az állattartást - nekem vannak állataim lakásban, nem akarom ráerőltetni senkire, de ők hozzám tartoznak), na most a másik oldalon sajnos van olyan, aki ezeket nem veszi figyelembe, és akkor az elutasításba meg szoktam indokolni, hogy leírtam ám, hogy nekem ez kizáró tényező (tipikusan a dohányzás ilyen), szeretem az ilyen felesleges köröket megspórolni. Van, aki sportosnak aposztrofálja magát, de szökőévente egyszer sportol valamit, vagy legfeljebb nézi, egyébként meg el van hízva, nekem a sport része az életemnek, mert csinálom (ha épp nem vagyok beteg vagy nem vagyok lesérülve), ilyeneknek sem írok, mert teljesen más az életmódunk.
Senki után nem kell rohanni.
Az első 1-2 lépést kell a férfinak megtenni.
Ha nem keres a nő akkor kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!