Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy látjátok hogy a férfiaknak kell rohanni a nők után manapság, főleg az internetes ismerkedés során?
Figyelt kérdés
Rendszeresen az van, hogy nekem kell írni, én tartom fent a beszélgetést, nekem kell mindig kezdeményeznem a beszélgetést stb. Más is ezt tapasztalja?2019. dec. 19. 07:53
11/27 A kérdező kommentje:
10. Érdekes pont az ilyen igazi tökös kanok szoktak egy numerát akarni és szex után hirtelen nem küzdenek..... Érdekes....
2019. dec. 19. 08:16
12/27 anonim válasza:
Azt neked kell tudnod, hogy meddig éri meg futni utánuk. Amikor én az első beszélgetések folyamán csak egy szavas válaszokat kapok akkor otthagyom a fenébe, nem vagyok én bazári majom hogy szórakoztassam.
13/27 anonim válasza:
Addig kell próbálkozni, ha kell orrvérzésig, fulladásig, még igent nem mond az adott nő.
15/27 anonim válasza:
11 mert azok meg is kapjàk a nöket es igy valogathatnak is
16/27 A kérdező kommentje:
14. Tipikus agyatlan tökös pasi akinek farka van az esze helyén, ha picit tudnál gondolkodni akkor rájönnél hogy honnan tudom, de nem baj legalább te tökös pasi vagy és alázd nyugodtan magadat és fussál a nők után, legalább kapsz pun.....
2019. dec. 19. 08:52
17/27 anonim válasza:
Abszolút. Kivéve, ha tökéletesen nézel ki, mert ebben az egy esetben a nők rohannak utánad.
18/27 anonim válasza:
A nő jelez, a férfi lép. Ha a nő jelzett, akkor pedig nem kell utána futni. Az a legnagyobb baj, hogy az emberek akkor is nyomnak meg futnak a nő után, ha az látványosan nem kíváncsi rájuk. Nem vagyok én sem az az ismerkedős típus, ritkán nyitok mások felé. Mégis sok olyan eset volt, hogy annyian/annyiszor nyomultak úgy is, hogy látványosan leszartam őket és soha nem mutattam halvány jelét sem feléjük az érdeklődésnek, hogy már én nem tudtam magam jól érezni és nézni, ahogy a puszta jelenlétemmel megalázom. Azáltal, hogy nem akartam semmit és soha nem mutattam ennek jelét egyáltalán... Ha ennyire balekok, én nem leszek az anyjuk, hogy minden alkalommal (sikertelenül) elmagyarázzam, hogy ki után érdemes koslatni és ki után fölösleges.
19/27 anonim válasza:
Miert kene? En mindig megtettem az elso lepest, ha lattam celba ert, akkornelindult valami ami mar ket emberen alapszik, az ismerkedes. Ha latom, hoy nem fogadta ugy, akkor leszarom onnantol kezdve, nem csinalok magambol hulyet, es amugy is ki a tokom az XY, hogy en mindent sutba vagva nyomuljak tovabb? Van mas no is. Volt olyan baratnom, aki szerint teljesen normalis, hogy en koslatok utana o meg kedve szerint valaszol vagy nem. Mondanom se kell, nem maradtunk sokaig egyutt. Nem kell rohanni senki utan, aki azt mondja mennyire kell kuzdeni egy noert, bombazni kellaz egy luzer. Megteszem az elso lepest, de hadd ne essek mar hasra egy puncitol.
20/27 anonim válasza:
Most kivetelesen a kerdezovel ertek egyet, nem fair ilyet elvarni hogy a ffi kezdemenyezzen mindig beszelgetest. Persze lehet vkinek megvan a preferencia hogy ki irjon ra kire eloszor, de egy beszelgeteshez ket ember kell. Kerdezo nem laposak a beeszelgetesek? Ha gondolod kuldj at par uzenetet. 28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!