Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért menekülnek el az igényei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért menekülnek el az igényeim miatt a férfiak, ezek olyan nagy igények lennének?

Figyelt kérdés

Mikor kérdezik a férfiak hogy mik az igényeim akkor őszintén elmondom hogy legyen magabiztos, bátor, vagány, határozott, céltudatos és kedves

Mikor ezeket az igényeket elmondom hirtelen eltűnnek a férfiak, nem beszélnek tovább velem

2020. jan. 11. 15:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%

Ha te is „magabiztos, bátor, vagány, határozott, céltudatos és kedves” vagy, akkor ezek jogos elvárások 🙂

Nem baj, ha elmennek. Nem illenek hozzád.

2020. jan. 11. 16:23
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos nem vagyok Rambo, szóval én is koccolnék.
2020. jan. 11. 16:58
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"...legyen magabiztos, bátor, vagány, határozott, céltudatos és kedves..."

Nagyon kevés az a férfi aki egyszerre rendelkezik megfelelő mértékben ezekkel a tulajdonságokkal.

Ezek valóban nem igények hanem elvárások. Amit fentebb egy (feltehetőleg) hölgy írt azzal egyet kell értenem. Manapság kevés az olyan férfi aki ezeket a tulajdonságokat nem filmeken vagy videojátékokon keresztül látja hanem egy bizalmas barát vagy családtag személyében. Az első kérdése tuti az lenne miután felsoroltad neki, hogy: Úristen, én ennyi mindennek tuti nem tudnék megfelelni! Hogyan legyek ilyen?"

Aztán kb. egy perccel előtte meg tök jól elbeszélgettetek anélkül hogy ezeknek az igényeknek barmennyire is meg kellett volna felelnie.

Amk még eszembe jutott: TE vajon meg tudnál egy férfinak felelni? Tudod hogy nekik milyen nő kell? Tudod-e ha találkoznál egy általad idealizált férfivel vajon megfelelnél-e neki és ha nem akkor nem csalna-e meg?

Én azt tanácsolom ha valakivel jól tudsz beszélgetni bármiről, és élvezed a társaságát (elvárások ide vagy oda) akkor erdemes lenne adni neki egy esélyt. Főleg ha nincs túlzottan visszatetsző tulajdonsága. Egyszóval kompromisszumkészség. Sok általad "elijesztett" férfi elengedné az olyan tulajdonságaidat amitől az ideálod vagy a férfiak nagyrésze a falra mászna.

Neked mik az előnyeid/hátrányaid?

2020. jan. 11. 17:01
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Inkább azzal van a baj, hogy ezek a tulajdonságok jól kijönnek egy 90 perces akciófilmben vagy egy pár száz oldalas regényben, de a való életben a hét 7 napján és a nap 24 órájában már nehéz folyamatosan olyannak lenni. Például Átlag János gépészmérnök vagy Gipsz Jakab burkoló hogyan legyen "bátor"? Menjenek ketrecharcolni minden délután? Vagy bátran tegyék fel az összes pénzüket egy kockázatos befektetésre? Vagány mikor lesz? Motorozzon folyamatosan a naplementében, napközben meg szörfözzön? Ha egy fárasztó nap után van képe leülni a TV elé, vagy a gép elé gyakorikérdésezni, akkor ássa el magát a puhap.csű? A házimunkába se segít be egy igazi férfiállat, csak az unalmas papucsok. Mellesleg, ha már tele van önbizalommal, határozott, bátor és vagány, akkor miért is ne varrja le az összes útjába kerülő jó csajt (hiszen a hűség nincs a listán)? De a céltudatos is elég nehezen megfogható tulajdonság, mert egyesek úgy mennek előre csendben a ranglétrán mint egy gőzmozdony, csak ez ugyebár jó esetben is évekbe telik, a mindennapokban pedig azt látja a nő, hogy megint van valami "céges x@rság" vagy "idióta tanfolyam" és "még otthon is a gépet b...tatja". Míg mások naponta 200x hangoztatják a világmegváltó terveiket, "tuti" ötleteiket, amiknek köze nincs a valósághoz és sose lesz belőlük semmi. Akkor ki is a céltudatos az előbbiek közül?

Egy szónak is száz a vége, sok nő (és férfi is!) inkább álmodozik a Nagy Ő-ről, csak az ébredés néha fájdalmas.

2020. jan. 11. 17:09
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt lehagytam, már eleve az instant kukázás, ha egy nő így fogalmazza meg az "igényeit". Mi ez, pizza, hogy egy listáról behúzod a kívánság pizzára kért feltéteket és várod, hogy elkészüljön? Vagy kocsi rendelés, ahol majd reklamálsz a gyártónál, hogy a tempomat kimaradt, vagy 6 küllős lett a felni nem pedig 5 küllős?

Az emberek már nagyrészt készen vannak, neked azt kellene eldönteni, hogy kell-e konkrétan az, aki előtted van, nem pedig a kívánság listát lobogtatni. Ráadásul az se garancia, hogy egy "majdnem jó" után majd a tökéletes fog jönni, nem pedig egy sokkal rosszabb. Ilyen az élet...

2020. jan. 11. 17:27
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ezekkel az igényekkel vagy elvárásokkal tényleg az a legnagyobb baj, hogy elég megfoghatatlanok. Egyfajta idealizált férfiképet közvetítenek, aminek nehéz megfelelni. Amúgy nekem meg az jutott még eszembe, hogy ezekkel a tulajdonságokkal egy idealizált férfi, ha úgy tetszik, a férfi, mint olyan sztereotípiája rendelkezik. Vajon ha egy férfi kiírna ide egy hasonló kérdést, csak egy idealizált nő tulajdonságaival, akkor mennyire esnének neki a feministák?
2020. jan. 11. 18:21
 17/24 anonim ***** válasza:

ÉN nem hiszem, hogy emiatt lépnek le.

Szerintem teljesen más lehet az oka.

2020. jan. 11. 18:33
 18/24 anonim ***** válasza:
Ahogy #14 is utal rá, ezek nem feltétlenül vannak egyszerre 0-24-ben jelen, hanem helyzete válogatja, mikor melyiket kívánja meg adott szituáció.
2020. jan. 11. 18:48
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

#15 "eleve az instant kukázás, ha egy nő így fogalmazza meg az "igényeit""

"Mikor kérdezik a férfiak hogy mik az igényeim"

Talán nem kellene hülyeségeket kérdezni? :P

Két problémát látok, az egyikből következik a másik.

Hogyan méred ezeket a tulajdonságokat?

Pl. ki a bátor? Aki harcol a háborúban? Aki felvállal a családja előtt, pedig tudja, hogy balhé lesz belőle? Aki tovább teszi a dolgát valamelyik állami süllyedő hajón, mert a lelkiismerete nem enged mást vagy aki átképzi magát és kiugrik?

Ki a vagány? Az, aki élen jár a trendekben? Az, aki szembe megy velük?

Soroljam még?

És tök mindegy milyen vagány-magabiztos-határozott-bátor, mindig vannak hullámvölgyek.

Ezek miatt én nem ismerek olyan -nem rémesen nagyképű- férfit, aki ezekkel a tulajdonságokkal azonosulni tudna és azt mondaná neked, hogy "gyere babám, én pont ilyen vagyok!" Pedig bennük van :)

2020. jan. 11. 19:42
 20/24 anonim ***** válasza:

"Az emberek már nagyrészt készen vannak, neked azt kellene eldönteni, hogy kell-e konkrétan az, aki előtted van, nem pedig a kívánság listát lobogtatni."

De pont ehhez kell a "lista". Találkozol egy kész emberrel, és elmondod, "ilyen és ilyen embert keresek, te ilyen vagy?" Nem. Akkor keressünk mást.

Ha nekem elmondaná egy férfi, hogy olyan nőt keres, aki főz rá, simán megmondanám, hogy akkor nem engem keresel, nem vágnám be a durcit, hogy "lista, lista, lista".

2020. jan. 11. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!