Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a férfiak mind jobbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a férfiak mind jobbak lennének nálam?

Figyelt kérdés
Sokszor az volt hogy ismerkedtem lánnyal és nagyon tetszett, nagyon szerelmes voltam belé de ezek a nők nem akartak, viszont volt olyan férfi az életükben akiket nagyon akartak de ezek a férfiak nem akarták
2019. okt. 29. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Volt olyan mikor megvettem a vonatjegyet s gyalog mentem. Nagyon kitoltam így a MÁV - val.

Mi a különbség.. És a villamos között.

Ez kb ilyen kérdés.

2019. okt. 29. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Valoszinuleg igen es/vagy tobb lovejuk van nalad.
2019. okt. 29. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az élet már csak ilyen. Ha nem ilyen lenne mindenki leragadna az első ismerkedésnél.
2019. okt. 29. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan, az ilyen se füle, se farka kérdéseknek mi a fene értelmük van?

Igen, sokkal jobbak voltak mint te, ez a kérdésedből is egyértelműen leszűrhető. Gondolom ezt akartad olvasni.

2019. okt. 29. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindig az kell nekünk, ami nem a miénk, mi, emberek már csak ilyenek vagyunk. :)

Amikor ismerkedtünk a jelenlegi párommal, velem is haosnló helyzet volt. A barátommal már randiztunk, de még nem jöttünk össze, és éppen abban az időben bukkant fel egy néhány évvel korábban megismert fiú, akinek a családjával még gyerekkoromban együtt nyaraltunk a Balatonnál, és akkor jóban voltunk. Na, akkor újra felvette velem a kapcsolatot, de már korántsem volt baráti, hanem egyre rámenősebb volt, gondolom, tetszettem neki. Nekem viszont addigra már a jelenlegi párom járt csak az eszemben, és érthető módon nem tudtam csak úgy kitörölni őt a gondolataimból, hogy azzal legyek együtt, aki hirtelen felbukkant és folytatni akart egy egynyári barátságot, ami akkor volt köztünk, amikor 12 évesek voltunk. Remélem, érthető. Ha tetszik neked valaki, akkor idealizálod a szokásait, a jellemét, és másokkal akaratlanul is kritikusabb leszel, mert őket tiszta szemüvegen keresztül látod.

2019. okt. 29. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:
A konkurencia jobb volt! Nézz ki jobban és legyél gazdagabb mint a többi farok akik ugyan azt a lányt akarják. Harc az egész parkereses
2019. okt. 30. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!