Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a férfiak mind jobbak lennének nálam?

Volt olyan mikor megvettem a vonatjegyet s gyalog mentem. Nagyon kitoltam így a MÁV - val.
Mi a különbség.. És a villamos között.
Ez kb ilyen kérdés.

Komolyan, az ilyen se füle, se farka kérdéseknek mi a fene értelmük van?
Igen, sokkal jobbak voltak mint te, ez a kérdésedből is egyértelműen leszűrhető. Gondolom ezt akartad olvasni.

Mindig az kell nekünk, ami nem a miénk, mi, emberek már csak ilyenek vagyunk. :)
Amikor ismerkedtünk a jelenlegi párommal, velem is haosnló helyzet volt. A barátommal már randiztunk, de még nem jöttünk össze, és éppen abban az időben bukkant fel egy néhány évvel korábban megismert fiú, akinek a családjával még gyerekkoromban együtt nyaraltunk a Balatonnál, és akkor jóban voltunk. Na, akkor újra felvette velem a kapcsolatot, de már korántsem volt baráti, hanem egyre rámenősebb volt, gondolom, tetszettem neki. Nekem viszont addigra már a jelenlegi párom járt csak az eszemben, és érthető módon nem tudtam csak úgy kitörölni őt a gondolataimból, hogy azzal legyek együtt, aki hirtelen felbukkant és folytatni akart egy egynyári barátságot, ami akkor volt köztünk, amikor 12 évesek voltunk. Remélem, érthető. Ha tetszik neked valaki, akkor idealizálod a szokásait, a jellemét, és másokkal akaratlanul is kritikusabb leszel, mert őket tiszta szemüvegen keresztül látod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!