Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az átlag férfiak is annyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az átlag férfiak is annyit foglalkoznának a külsejükkel, mint a nők, akkor kelendőbbek lennének?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy az átlagos lányok/nők sokkal több időt, energiát, pénzt fektetnek arra, hogy a lehető legjobb legyen a megjelenésük.

Ezzel szemben egy átlagos férfi már-már igénytelennek nevezhető. Nem érdekli sokukat, hogy hogyan állnak rajta a ruhájuk, hogyan néznek ki, csak fogadják el őket úgy, ahogy vannak, ha meg nem akkor megy a hiszti.

2019. okt. 13. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van, amin lehet változtatni, pl. eljárni futni, kicsit edzőterembe, akkor már nem lenne valaki annyira nagyon túl vékony, vagy lejjebb menne abból a pár plusz kilóból. A szép cipő, igényesebb ruhák, fehér fogak, jó illat sokat dob az illetőn, emellett a viselkedés sem mindegy, de ezek az alap dolgok szerintem. Aki ennyit nem tud megtenni, lehet egy adonisz, tök mindegy.
2019. okt. 13. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell feltétlen, hogy annyit mint egy nő.

De az nem hátrány, ha van ízlése és a ruhái állnak valahogy rajta meg esetleg még passzolnak is a darabok egymáshoz. Ha rendesen mossa a haját meg a fogát.

Iszonyat sok helyes fiút/férfit láttam már, akik durván korpás hajjal és kajamaradékkal a foguk közt mászkáltak, meg öklömnyi fülzsírral a fülükben. Ezek nem nagy dolgok, de nagyon sokat tudnak rontani a megjelenésen.

A köröm meg a másik fele. Azt sem árt ápolni.

Az összes többi már csak extra, ezeknek viszont alapnak kellene lennie.

2019. okt. 13. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Úgy vettem észre, hogy viselkedni meg leginkább a nők nem tudnak vagy nem szoktak...még ha a többi rendben is van.
2019. okt. 13. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Én is ezt gondolom. Egy nőnek nagyon jó ízlésűnek kell lenni amivel ki tud tűnni a tucatból. Hangsúlyozzuk ki, hogy igényesen nem proli módon..ciklámen naci, 10 centis hegyes műköröm, póthaj.

Tudja mi áll jól neki és mi az ami a korához, stílusához passzol.

2019. okt. 13. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem akik annyit foglalkoznak magukkal, mint egy átlag nő, azok már inkább hátrányban vannak.

Én annyit foglalkozok magammal, hogy jól érezzem magam.

Pl kimosom a ruháim, ha leizzadok, akkor ruhát cserélek, naponta zuhanyzok, használok stiftet, megmosom a fogam, hetente egyszer levágom a szakállam szőrnyíróval. Nem nagyon érdekelnek a márkák, egyszínű póló, vagy pulcsi, fekete vagy kék farmernadrág, tiszta sportcipő.

Naponta csinálok 20-30perc súlyzós "edzést" otthon, vagy guggolást, vagy fekvőtámaszt +nyújtás. Lejárok biciklizni átlag hetente ha jó idő van, és néha (havi 1-2x) kocogok picit. Teljesen rendszertelenül. Azért így csinálom, mert így érzem jól magam.

Nem érzem magam igénytelennek, de töredékét nem foglalkozom magammal, mint egy átlag nő.

2019. okt. 13. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Egy csomó nő is van,aki igénytelen,nem ad magára és vannak akik meg igen,vagy túlzásba is eshetnek,pl 2 kiló vakolat müszempilla,műhaj,műköröm stb.Pasiba is van ilyen és olyan is.Amúgy nyilván nem kellene kérdésnek lenni,h aki ad magára az kelendőbb.De olyan van,h egy igénytelen pasi talál maga mellé egy szintén igénytelen nőt és együtt igénytelenkedhetnek :))
2019. okt. 13. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan. De leszarják.
2019. okt. 13. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy azok a pasik, akik sikertelenek a társkeresésben azok ugyanúgy foglalkoznának a külsejükkel, amennyiben lenne értelme, de pl. a nők körében legsikertelenebb pasik az alacsonyak közül kerülnek ki. Itt vagyok példának én. Hiába vagyok arcra helyes, ápolt, jól öltözött, ha a 170 centimen egyszerűen lehetetlen változtatni. De ha pl. csúnya "szakmunkásfejed" van (bocsi az érintettektől, de jobban nem tudom megfogalmazni) akkor sem jobb a helyzet vagy ha kopaszodsz és vagy nem vágod le, ami baromi béna vagy leborotválod és nem fog soha jól állni. A pasik külsejét drasztikus mértékben meghatározza a genetika, míg a nők vékonyan/moletten/alacsonyan/magasan/ritkás hajjal/pattanásos bőrrel is ki tudják magukból hozni a maximumot, hogy simán vonzóak legyenek a pasik szemében.
2019. okt. 13. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!