Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl nagy lennének az igényeim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy lennének az igényeim külsőre, ha olyan nők jönnek be mint a Trónok harcából Nathalie Emmanuel és Sophie Turner?

Figyelt kérdés
Ilyen nők az eseteim ilyen nőknek adnék esélyt én szerintem nem vagyok csúnya, Igaz, hogy nagy holdvilág kerek képem van de nem vagyok elhízva, magasságom nem olyan nagy 167 centi vagyok de kis ember nagy bottal jár.
2019. okt. 6. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Mit akarsz te kerti törpe ? 😂
2019. okt. 6. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem nagyok az igényeid. Itt van Sophie Turner párja:

[link]

Neked is lehet ilyen nőd.

2019. okt. 6. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

"Nem kicsit, nagyon", hogy egy híres ex-miniszterelnököt idézzek.

2019. okt. 6. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Adnál nekik esélyt? LOL
2019. okt. 6. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit valaszolnal erre kerdezo?

Tul nagyok lennenek az igenyeim kulsore, ha olyan pasik jonnek be mint Charlie Hunnam a Sons of Anarchy-bol vagy Chris Hemsworth? Ilyen pasik az eseteim ilyen pasiknak adnek eselyt en szerintem nem vagyok csunya. Igaz, hogy van vagy 15 kg sulyfeleslegem, de nem vagyok csunya.

Ha ezt a kerdest latnad, mit valaszonal ra??

2019. okt. 6. 19:11
 6/9 A kérdező kommentje:
5. Igen lenne...
2019. okt. 6. 19:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, ha híres producer vagy rendező vagy, akin a karrierje múlhat, akkor a külső nem számít.
2019. okt. 6. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
#2: Sophie Turner pasiját, Joe Jonas-t ne hasonlítsd a kérdezőhöz, mert neki baromi nagy farka van és nyílt titok, hogy ezért zúgott bele, hiába alacsony. Meg persze híres, sármos és stílusos. Bár a kérdező is írta, hogy nagy bottal jár, kérdés, hogy valóban így van-e. Ha igen, akkor szexkapcsolatra borgőzös bulikban/hedonista fesztiválokon bőven lesz lehetősége ilyen csajokkal, utána meg ki tudja mit hoz a sors.
2019. okt. 6. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
"Kis ember nagy bottal jár, nagy ember még nagyobbal."
2019. okt. 6. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!