Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna, ha egy lánynak ilyen hobbijai lennének?
Most éppen horgoló klubba járok, ahol horgolási, kötési technikákat tanulunk és közben beszélgetünk. Természetesen hasznos dolgokat készítünk, pl. szatyrokat, neszeszert. Előtte viszont szappankészítő tanfolyamra jártam, ahol megtanultunk szappant készíteni házilag. Félek, emiatt a fiúk kicsit unalmasnak hinnének, mert én nem szeretek buliba járni, félévente egyszer-kétszer megyünk el a barátnőimmel beülni valahova, de akkor is inkább beszélgetünk, nem szeretem részegre inni magam. Helyette inkább kötök, varrok, horgolok. Titeket ez mennyire zavarna? Nem lenne ez túl unalmas?
L/23
Bocsi, hogy lanykent irok, deszerintem ezek.tok jo hobbik :)
Tarsasagban vagy, ertelmes es szorakoztato dolgot csinalsz, hidd el, sokkal tartalmasabb az eleted, mint a kirakatembereknek :)
Szoval, szerintem nem kellene azon aggodni, kinek tetszik ez es kinek nem.
Jo szuro ez- akit ezek az idotoltesek zavarnak, vele tuti nem egymast keresitek :)
Te cikinek gondolod? Gyanítom ezért tetted fel a kérdést.
Nem, a legkevésbé sem zavarna, mi faszik tizedannyira sem tartjuk gáznak az elfoglaltságaitokat, hobbijaitokat, érdeklődési köreiteket, mint amennyire ti vagytok finnyásak e területen. Úgyhogy ismét plusz pontot kell írjak a javunkra.
Azt hittem azt fogod írni, hogy imádsz betonmixerrel 2 kerekezni, vagy dízel hengerfejek örvénykamráit polírozni.
Na az zavart volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!