Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők anonim módon elmondanák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők anonim módon elmondanák a valódi véleményüket egy férfi külsejéről?

Figyelt kérdés

Szemtől szemben gondolom az illem miatt és nem szeretnék a másikat megsérteni olyan leírás adnak, amely nem fedi a valóságot.

Amilyen véleményeket kaptam az szöges ellentétben van a jelenlegi sikerességemmel a nőknél.

2020. jan. 8. 11:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Igen ha erre van szükséged
2020. jan. 17. 13:38
 22/23 anonim ***** válasza:
Én is vállalok egy őszinte véleményt.
2020. jan. 17. 13:40
 23/23 anonim ***** válasza:

Jól mondta az egyik előző, attól jobb lesz a lelkednek? Lesz nőd?

A tények számítanak, nem a vélemények. Attól, hogy itt akárhány névtelen válaszolóból bárki bármit mond az jelent számodra bármit is?

Ha most 50 ember azt mondja itt, hogy jól nézel ki, attól holnaptól majd több sikered lesz?

Eleve azt nem érti meg sok férfi, hogy míg nálunk - egyszerűbb gondolkodású farokvezérelt őstulok, tudjuk - ez egyszerűen megy, addig a nőknél ez egy annyira komplex döntési rendszer, hogy sokszor ők sem ismerik és ha te rávilágítasz, akkor lepontoznak és gyűlölnek érte. És maximum nagyon kevesen ismerik el, hogy van igazad, csak az igazság fáj.

A nőknél a szexuális preferencia nagyon magasan van. Ez az incelek által emlegetett 80/20-as szabály. De ez logikus is. Ha te a világ összes nőjét potenciálisan megkaphatnád (nem szó szerint, egy részüknek biztosan nem jönnél be, de matematikailag szexpartnered bármikor lehetne. Olyannyira, hogy nálad butább, foghiányos cigánylányok is gyakran kapnak 20-40 ezret olyan férfiaktól, akiket te Tinderen jobbra húzol, csak te nem ebből élsz). Te nem kérnéd meg a szexualitásod árát? Na látod...

Csak a nők többsége nem pénzben kifejezve fogja kérni (vagyis részben igen, hiszen minden pénzbe kerül, még az idő is, de nem közvetlenül x összeg), hanem más egyéb tulajdonságokban.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha top pasi vagy, álmai hercege, akkor rengeteg dolog felett el fog siklani. Ha nem passzoltok, akkor ebből se lesz hosszú kapcsolat, de itt a nő akar veled szexelni. Tehát ha nem mondasz valami nagyon durvát és kiábrándítót, akkor nem tudod elrontani a randit. Hallgathatsz bármilyen zenét, lehetsz szöges ellentéte a csajnak életstílusra, lehetnek bármilyen politikai nézeteid, néha még a beszédhibát is tolerálja, de ő már eldöntötte magába, hogy ez a pasi annyira de annyira.... hú...

Ahogy a külső skála csúszik lefelé, úgy jönnek képbe a "diplomás lány vagyok, ennyit meg annyit keresek, saját lakásom van, szeretek utazni, de merrefelé utazgatsz? stb." és ez nem jelenti azt, hogy csúnya lennél. Csak nem esel bele a "hú" kategóriába.

Ez olyan, mint mikor megveszed a fonnyadtabb paradicsomot harmadáron, mert lecsónak az is jó lesz. És ezért gyűlölik annyira a nők azokat, akik erre rávilágítanak.

Mert egy egész társadalom épül arra, hogy a férfiak boldogok attól, hogy ők béták lehetnek. És a nők személyes sértésnek veszik (jogosan, mert ha csak 1 férfi elgondolkozik ezen, akkor már az ő vitorlájukból fogtuk ki a szelet). Lehet olyanokat hallani, hogy "Höhh, hát engem nem érdekel az ő múltja, a lényeg, hogy most velem van, nekem szül gyerekeket és engem szeret."

Én nem török pálcát senki felett, kicsit irigylem is az ilyen egyszerűbb gondolkodású embereket, mert kis dolgoktól is boldogok tudnak lenni.

Egyébként meg erre szokták mondani, hogy ha lejjebb adod az igényt (= többet invesztálsz bele, játszod a hülyét), akkor lesz nőd, mert a féllábú meg a sánta is megtalálja a párját.

Nem pedig arra, hogy külsőre. Mert ha nem vagy "hú" kategóriás férfi, akkor a duci csajnál (aki komplexusos, mert vélhetően sokan bántották) ugyanúgy nem lesz esélyed, sőt. Ugyanis a nők nem ultimate férfikülső-skálával születnek és a 10/10-esnek ne jöhetne be 5/10-es srác és fordítva. Ezeket a társadalom alakítja ki, ahogy az értékeket is.

Egy 5/10-es srác (ha nincs más, ami kompenzálja a külső-érték deficitjét) nem fog tudni megtartani egy 10/10-es nőt, mert annyian ostromolják majd a lányt, hogy az első hullámvölgyet sem éli túl a kapcsolat.

Fordítva szintén, egy 10/10-es srác szintén annyira fogja kapni az ívet, hogy kategóriáján alul választott, hogy ha nem kompenzál túl a nő (házitündér + szextündér), akkor esélyes, hogy valamelyik pasis estén félre fog menni egy jobb külsejű szutyokkal szerencsétlen nő meg ugyanúgy nem fogja érteni, hogy mert ő mindent megtett a kapcsolatért, most ez miért van.

2020. máj. 15. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!