Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők anonim módon elmondanák a valódi véleményüket egy férfi külsejéről?
Szemtől szemben gondolom az illem miatt és nem szeretnék a másikat megsérteni olyan leírás adnak, amely nem fedi a valóságot.
Amilyen véleményeket kaptam az szöges ellentétben van a jelenlegi sikerességemmel a nőknél.
Én simán elmondom.
Eddig is elmondtam. Aztán tudod mi lett a vége? A nálam próbálkozó, engem dícsérgető pasik, mikor normálisan közöltem, hogy bocsi, nem jössz be, azt válaszolták, hogy "Nyugi, te se, csak gondoltam, legalább nálad van esélyem"....
Itt ebben a közegben kerdezhetsz, nyilván ismerősnek nem mondja így szembe telibe az ember, mert megbántódna. De ez oda-vissza érvényes. Nekem sem mondta még senki hogy "kis badzsikám, mit hittél, hogy szépek a szemeid? ":)
Szóval nincs gond, a nők sem tökéletesek, próbálják eljátszani de messze nem azok, nyugi.
Az az ő nyomora, ha bárkivel képes lenne együtt lenni.
Én sajnos nem tudok olyannal, akihez nem vonzódom. De szerencsére általában megkaptam azokat, akikhez igen, így nem kényszerültem rá azokra, akik kényszerből lennének velem.
(Most komolyan, annál még az egyedüllét is jobb...)
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!