Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők anonim módon elmondanák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők anonim módon elmondanák a valódi véleményüket egy férfi külsejéről?

Figyelt kérdés

Szemtől szemben gondolom az illem miatt és nem szeretnék a másikat megsérteni olyan leírás adnak, amely nem fedi a valóságot.

Amilyen véleményeket kaptam az szöges ellentétben van a jelenlegi sikerességemmel a nőknél.

2020. jan. 8. 11:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit lennének csak egyenesebbek, mert nem akarnának megbántani. Inkább keress a környezetedben egy tökös, őszinte nőt és kérj tőle őszinte véleményt.
2020. jan. 8. 11:09
 2/23 anonim ***** válasza:
95%

Én simán elmondom.

Eddig is elmondtam. Aztán tudod mi lett a vége? A nálam próbálkozó, engem dícsérgető pasik, mikor normálisan közöltem, hogy bocsi, nem jössz be, azt válaszolták, hogy "Nyugi, te se, csak gondoltam, legalább nálad van esélyem"....

2020. jan. 8. 11:11
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt el szokták mondani. Amúgy nem mindegy, mit mondanak? Ha mind azt mondja, nagyon vonzó férfi vagy, attól lesz nőd? Na látod!
2020. jan. 8. 11:15
 4/23 anonim ***** válasza:
2%
#2, frappáns választ kaptál, és nyilván a fickó is csak őszinte volt.
2020. jan. 8. 11:18
 5/23 anonim ***** válasza:
31%

Itt ebben a közegben kerdezhetsz, nyilván ismerősnek nem mondja így szembe telibe az ember, mert megbántódna. De ez oda-vissza érvényes. Nekem sem mondta még senki hogy "kis badzsikám, mit hittél, hogy szépek a szemeid? ":)

Szóval nincs gond, a nők sem tökéletesek, próbálják eljátszani de messze nem azok, nyugi.

2020. jan. 8. 11:24
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Férfiszemszögből: 2 kérdéshez kiírtam, hogy véleményeznék férfiként. Kaptam is 2 képet. Az egyikük minden tanácsomat ignorálta és kimagyarázta, azóta is ontja a kérdéseket magából az oldalra. A másikuk előadta, hogy ő nem fog magán változtatni, mert akkor már nem is ő lenne.
2020. jan. 8. 11:27
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Az az ő nyomora, ha bárkivel képes lenne együtt lenni.

Én sajnos nem tudok olyannal, akihez nem vonzódom. De szerencsére általában megkaptam azokat, akikhez igen, így nem kényszerültem rá azokra, akik kényszerből lennének velem.

(Most komolyan, annál még az egyedüllét is jobb...)

#2 voltam.

2020. jan. 8. 11:28
 8/23 A kérdező kommentje:
Tehát itt kaphatok véleményt privátban, ha képet küldök?
2020. jan. 8. 11:30
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Én simán elmondom anonim és személyesen is. Van kapcsolatom, ilyen szempontból lényegtelen a véleményem. Ha nem kérdezi, nyilván nem állok neki kritizálni a dolgait, de ha kérdezi, az tulajdonképpen arról szól, hogy segítsek neki, akkor is, ha az fáj, én pedig megteszem.
2020. jan. 8. 11:33
 10/23 anonim ***** válasza:
63%
Én szemtől szembe is elmondom, csinos nőként nincs sok veszteni valóm. Ha gondolod priviben küldheted.
2020. jan. 8. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!