Igen, mert láthatatlanná lehet tenni egy varázslattal xD
2018. febr. 22. 08:32
2/17 anonim válasza:
Nem valószínű.
2018. febr. 22. 08:40
3/17 anonim válasza:
nem
2018. febr. 22. 08:55
4/17 anonim válasza:
Igen, de a tizedét se írnám le / kérdezném meg itt, mint amit így...
2018. febr. 22. 08:56
5/17 anonim válasza:
Igen, csakis úgy lenne értelme ennek az oldalnak. Ráadásul profilképpel.
Ezáltal érdekesen nézne ki, amikor egy 15 éves akárki válaszolna valami komolyabb kérdésre.
2018. febr. 22. 09:00
6/17 anonim válasza:
Igen
2018. febr. 22. 09:39
7/17 anonim válasza:
Én örülnék neki ha úgy lenne. Valódi teljes név és valódi fénykép. Persze ez sose fog megvalósulni. Én is kevesebb hülyeséget írnék és kérdeznék. Meg tényleg lehetne látni ha a 10 éves tejfogu kindermaffia egyik tagja ad teljesen hiteltelen választ az élet értelméről, meg szerelemről egy 35-40 éves nőnek/férfinak...
2018. febr. 22. 10:11
8/17 anonim válasza:
Kizárt.
Azt viszont érzem, hogy egyfajta magányosság betöltésére használom ezt az oldalt.
Akár magánéleti, akár filofófiai, akár vmelyik érdeklődési köröm, akár életmódbeli - hiányolok egy lelkitársat és rendszeresen nagy-nagy beszélgetéseket.
Ezzel a felhasználók közül szerintem nem vagyok egyedül.
2018. febr. 22. 10:15
9/17 anonim válasza:
Nem. Miért tenném? Ez az oldal lényege, bármit meglehet kérdezni (ahogy az oldal fejlécén is rajta áll), mert nem személyeskednek, nem ismerkedõs oldal, ezért nem a név a lényeg. Tehát ezzel értelmét vesztené az oldal.
Amúgy is nem sok pozitívum van benne, amiért használnom kellene, facebook-on is feltudok tenni kérdéseket, ahol a nevem szerepel.
2018. febr. 22. 10:48
10/17 anonim válasza:
#7 Tudod, van sok másik oldal is, pl.amit úgy hívnak facebookxD Hallottál róla? Nem értem miért ragaszkodnak ehhez az oldalhoz, ha fontos a név+fénykép, menjenek twitter, instagramra, stb. Ha fel lennének tūntetve a személyes adatok, akkor az emberek nem tennének fel itt olyan kérdéseket, mint eddig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!