Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők anonim módon elmondanák a valódi véleményüket egy férfi külsejéről?
Szemtől szemben gondolom az illem miatt és nem szeretnék a másikat megsérteni olyan leírás adnak, amely nem fedi a valóságot.
Amilyen véleményeket kaptam az szöges ellentétben van a jelenlegi sikerességemmel a nőknél.
"#2, frappáns választ kaptál, és nyilván a fickó is csak őszinte volt."
Valószínűbb, hogy csak az egóját védte.
Nekem is mondtak ilyet, és teljesen nyilvánvaló, hogy legalább 10 kategóriát vertem rá arra a fickóra, aki ezt mondta. Érdekes, ő senkinek nem kell, maximum ápolatlan, kövér nőknek, én pedig mindig megkaphattam a minden szempontból legjobb pasikat is, a férfiak jó 80%-a szerint szép nő vagyok és belsőre is vonzó. Ő meg a nők 5%-a szerint jó pasi max., de lehet sokat mondtam.
4-es vagyok...
Én is kérdeztem már itt hogy mit gondolnak rólam a nők, a nagy többség szerint jó pasi vagyok, persze senki sem akart tőlem semmit pedig több képet is láttak rólam.
Nem tudom mennyire mondtak igazat.
Volt előnytelen külsejű barátom, elsőre nemet is mondtam neki.
Fél év múlva derült ki, hogy egy nála jóval magasabb, jónő szerű lányra fájt a foga.
Tehát tulajdonképpen mindketten kompromisszumot kötöttünk, nem is lett tartós a kapcsolat.
Ebből tanulva igyekeztem olyat választani aki nagyon tetszett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!