Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na valjátok be, ki van itt társkeresési célbol?
Tényleg vannak itt emberek akik társkeresés céljából vannak itt? Most megleptél.
Én általában csak akkor vagyok itt ha valami nem jön össze a társkeresésben és el akarom "sírni" valakinek. Nem szoktam untatni az ismerőseimet ilyesmivel.
Ha valaki ír privátot szoktam válaszolni de sosem tudom, hogy lány-e az illető vagy férfi :)).
Amíg kapcsolatban voltam inkább a párkapcsolati problémák kategóriát nyomattam.
Nem sejtem. Pontosan tudom hol a hiba a mátrixban. De nem akarom itt nyilvánosan leírni. De mindenesetre mindketten tudjuk miről van itt szó, fölösleges nekem már színészkedned.
Egyetértek a 12#-el. Már írásból is lejön, hogy katasztrofális a helyzet a fejekben.
Én az itt lévő pályafutásom alatt (5év) 2 pasival álltam szóba, az egyik antiszocibb. volt mint a másik. 3 mondatig jutottunk, mert részükről csak a kötekedés volt a cél.
Egy ideje meg amúgy is van pasim, nem írok itt vissza senkinek.
Nem tudom, még gondolkozok rajta.
F/45.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!