Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresési kudarcok oka leggyakrabban önmagunk nem ismerése?
Teljesen igaz. Mint az is jól tükrözi, hogy pl. itt a kövér pasik modell csajokat akarnak, a minimálbért kereső csajok meg gazdag pasit. De még véletlenül se a saját szintjüknél keresgélnének.
A legtöbb embernek nincs reális önképe, nincs önértékelése, aztán meg csodálkoznak, hogy a kutyának se kellenek, de mindenki a hibás rajtuk kívül, pedig csak az irreális elvárásaikból kéne lejjebb adni és két lábon kéne a földön járni.
Erről szól a sikertelen életek 99%-a.
Egy álmot kergetnek, és élnek mellette olyan életet, amilyenre alkalmasak.
Az álomért meg borítanak mindent, pár óra, nap erejéig...
Akit érdekel, olvassa el "A férfinak szex kell, a nőnek szerelem" c könyvet.
Teljes fejezet van a párkapcsolati kudarcoknak szentelve férfi és női szemszögből nézve.
"Ha valaki egyszerűen nem vonzó se külsőleg, se belsőleg, akkor teljesen mindegy, hogy mennyire ismeri vagy nem ismeri magát."
De ha ismeri magát, a hibáit, legalább megpróbálhat változtatni. Pl. ha elfogadja, hogy kövér, megpróbálhat fogyni.
Ezt rosszul értelmezed mert az oldal tele van komplexusos gyökerekkel. Bármilyen jó tulajdonságot említ valaki magáról azonnal nekimennek és el is hiszik, hogy ha ír egy szúrkálósabb választ vissza akkor ő nem is erős nő csak hisztis pcsa. Ugyan ez van férfiaknál is, ha leírod, hogy te egy értékes ember vagy egyből jönnek a komplexusos szerencsecsomagok, hogy "dehogy vagy értékes egy darab szar vagy mitől lennél értékes?" És onnastól kezdve bármit válaszol a kérdező csak a lehurrogás megy.
Szóval amiért ezt így látod az az, hogy nagyon sok nulla önbizalommal rendelkező lúzer van az oldalon akik bárkibe beleállnak aki értékesebb náluk. Akár nő akár férfi, és a saját kis lelkük megnyugtatása érdekében bemagyarázzák maguknak, hogy áhh ő nem értékes, ő csak hisztigép vagy frusztrált görcs. Én is megkaptam már ezerszer, hogy egyedül fogok megöregedni meg ugyan mitől lennék én értékes, hiába egész életemben jó, komoly párkapcsolatokban éltem. Ilyen az emberi mentalitás, hamarabb nyugtatják magukat a belemagyarázással, hogy jajj dehogy értékes a másik ember, biztos hazudik ahelyett, hogy magukba néznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!