Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na valjátok be, ki van itt társkeresési célbol?
Én nem, bár én úgy vagyok vele, hogy sehol sem zárkózom el az ismerkedés elől, ha szimpatikus a másik fél. Szerintem hülye aki ezt teszi.
Erre remek példám, hogy volt pár randim egy olyan lánnyal, bár igaz, hogy végül nem alakult ki semmi több akit reggel ismertem meg a vegyesboltban ahova mindennap jártam, mert az volt közel a munkahelyemhez. Minden reggel majdnem ugyan azt vásároltam. Megvettem a szalámis zsemlémet a kakaómat és a kinder pingumat és egy idő után meg jegyzett magának a lány. Akkor vettem észre, hogy lehet szimpatikus lehetek neki amikor már egyesével adta oda az aprót a kezembe, hogy közben beszéljünk. :D
Volt egy kerdes valahol ahol egy csomo no azt mondta h Elony lenne ha a pasija nem akar soha gyereket.
Na en erre a lanyokra mind rairtam es megkerdeztem (nyilvan ismerkedesi szandekkal) hogy TE MÉ NEM AKAROL,TE? meg azt is kerdeztem hogy HÁNY ÉVES VAGYOL, HEE?
7-8 lanybol 2-3 valaszolt :(
Nyaff
Ha férfi vagy senki nem fog neked visszaírni.
Ha nő vagy akkor válaszonként kapni fogsz 4-5 privátot is, ha pedig kicsit huncutabb kérdést felteszel, akkor akár 20 is jöhet.
Nem vagyok no, megis sokan irnak nekem, neha alig gyozok valaszolni. Pedig en sose kezdemenyeztem privatot. Sejted mar, hogy hol lehet a hiba a matrixban?
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!