Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes Tinderezni? Várom a tinderes tapasztalatokat!
Nem úgy veszem észre, mintha lenne bármi értelme ennek az alkalmazásnak, a legtöbben nem írnak, még azután sem, hogy ,,matcheltünk", ha én írok, akkor pedig olyan érzést keltenek bennem a legtöbben, mintha ők tennének valami hatalmas nagy szívességet nekem, akárcsak egy sziával is.
(Közel sem a 10/10-es, modell kinézetű férfiakról beszélek, mielőtt valaki erre asszociálna)
Várom a tinderes tapasztalatokat, cáfoljatok meg, ha nem így van!
23/l
Olyan 1.5 évig használtam anno, 4-5 éve a Tindert.
Eleinte laza vigasztalást kerestem egy nagy szakítás után, majd komolyabb kapcsolatot.
Fejből nem emlékszem már, de ugye rengeteg matchem volt, többekkel chateltem, randiztam, hát egyik sem tett rám hatalmas benyomást, egy sráccal haverok lettünk egy időre.
A lényeg hogy rengeteg csalódáson voltam túl, leszedtem megint felraktam stb, mire egymásra találtunk a férjemmel a Tinderen, aki miatt a 1.5 év bénázás abszolút megérte.
22.
Na erről van szó. Én csináltam egyszer egy tök átlagos csaj profilt tinderen, fél óra alatt annyi like jött, amennyi nekem egy hét alatt sem. Ha valaki ekkora választékból másfél év alatt tud csak partnert találni, az egyszerűen túl válogatós. Ilyen nőkbe futok bele én is folyton, a bőség zavarában azt sem tudják eldönteni, mit akarnak. Emiatt az elmúlt 3 évben csak rövidebb kapcsolataim voltak, mert folyton továbbállt mindenki. Ezért is adom fel ezt az egészet, és hátha majd a való életben összefutok egy tinder-szűz csajjal, akinek még nem emelte az egekbe az egóját ez a fos.
#22 "Egyáltalán nem fektetnek energiát az ismerkedésbe."
Na, a nők annyira nem fektetnek bele energiát, hogy néha fél óránként válaszolnak, már ha egyáltalán. Ugyanakkor meg is értem, mindenki azt gondolja "már megint egy idiótával chatelek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!