Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy teszitek túl magatokat azon, hogy öregszetek és már kevésbé kelletek a nőknek (már aki csúnyul az öregséggel)?
Figyelt kérdés
2019. dec. 31. 21:32
1/29 anonim válasza:
Mindjárt jönnek azok, akik állítják, hogy a férfi az idő előrehaladtával csak jobb lesz és egyre kelendőbb és csak a nők öregszenek.
2/29 A kérdező kommentje:
sajnos nem így van
2019. dec. 31. 21:42
3/29 anonim válasza:
Hány 40-es férfit ismersz,aki màr ráncos ilyen korára? A nőknél még a smink sem tudja elfedni.
4/29 anonim válasza:
akinek vastag a bőre, az ráncosabb illetve hamarabb ráncosodik (persze a vékonyabb bőrnek is megvannak a hátrányai)
5/29 anonim válasza:
#3-as 43 éves nő vagyok nincs egy ráncom sem, és nem is őszülök. A férfiaknál az őszülés, kis pocak szexi; a kopaszodás engem zavar, de van aki 20 évesen szembesül vele.
7/29 anonim válasza:
Az öregedő, csúnyuló férfinek nem kell depizni emiatt, hanem olyan nők közt kell keresgélni, ahol lehet esélye. Pl. az 50-es pocakos, kopaszodó bácsika ne a 20 éves nunik után áhítozzon, mrt akkor kudarcok érhetik.
8/29 anonim válasza:
Hahahaha :) Vicces vagy
Egy férfi az 40 éves koráig nem öregszik, hanem sármosodik, férfiasodik. Valódi öregedésről meg 50 fölött beszélhetünk.
Addig egy férfi az idő előrehaladtával az egyre csak jobb, egyre csak több és szebb nőknek kell.
9/29 anonim válasza:
:D Mondtam, hogy jön olyan,aki megmondja.. és itt is van a 8-as.
10/29 anonim válasza:
Ízelítőnek. Egy 50 éves férfi az ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!