Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg a pasik, hogy a nőknek is számít a külső, ugyan úgy ahogy nekik is?
Állandóan azzal jönnek a pasik, hogy a nőknek csak a külső számít. Szerintem nekik jobban számít, hogy a lány legyen fiatal, csinos, nőies, házias, odaadó, mindezért cserében pedig semmit sem képesek adni kb. Határozatlanok, "nyuszik", 30+ évesen szüzek, anyunál laknak, céltudatosság teljes hiánya, képtelenek az önállóságra bármely formája. Egy ilyen hapsira én nem tudok férfiként tekinteni. Persze tisztelet a kivételnek, mert vannak még igazi férfiak is, de nagyon ritka.
Szóval azt nem értem főleg, hogy miért a nők a rosszak azért, mert olyan párt szeretnének, aki nekik is tetszik ? Miért kéne beérnie egy nőnek Jancsikával, ha megkaphatja Jánost is ?
Ti is pontosan ugyan ezt szeretnétek pasik, csak nektek nem jön össze feltehetően. Szóval mire fel ez az álszentség ?
Mindenki azzal jön össze, akivel akar, aki tetszik neki.
Én például a 70 kg feletti hölgyekre nem tudok nőként tekinteni.
"Határozatlanok, "nyuszik", 30+ évesen szüzek, anyunál laknak, céltudatosság teljes hiánya, képtelenek az önállóságra bármely formája. Egy ilyen hapsira én nem tudok férfiként tekinteni. Persze tisztelet a kivételnek, mert vannak még igazi férfiak is, de nagyon ritka."
Ennek mi köze van a külsőhöz?
Egyrészt a kérdésed köszönőviszonyban se áll a leírásban előadott panaszokkal, másrészt engem nem zavar, sőt én ezt tudom. Engem az zavar, mikor valaki előadja, hogy "neki nem számít", holott de. Amivel nincs baj, csak a hazugsággal.
Amit viszont sokan nem értenek meg - férfiak főleg - hogy ez a "külső számít" dolog minden nőnél más, még akkor is, ha 10-ből 5 azonnal repül Céronira, mert ő annyira menő meg kúlarc, meg az a kisebbségi arcberendezés is olyan jó, de hát a cél a maradék 5 közül megtalálni azt az egyet akinek bejössz.
A gond akkor van, ha ilyen nincs. Mint esetemben.
1, A férfiak többsége megérti. A férfiak többsége ezért ki is kap, ha közli, hogy a nőknek mennyire számít a külső.
2, Általában a férfiaknak nem azzal van gondjuk, hogy a nőknek IS számat a külső, hanem azzal, hogy az számít SOKSZOR a legjobban. Nem mindenkinél, de rengeteg nőnél igen. Lehet szépítgetni és mellébeszélni, de tele van a világ olyan nőkkel, akiket jól kinéző pasik dugogatnak és utánuk sírnak. Szerinted, ha nem a külsejük miatt teszik ezt, akkor miért? (Voltam ilyen férfi szerepben.)
És jöjjön egy elég jellegzetes sztori: Minden haveri társaságban van pár sikertelen csajozó. Amikor előjön az ő témájuk, mindig panaszkodnak és arról mesélnek, hogy hát ők kedvesek és aranyosak, mégsem kellenek a nőknek. Amikor mi, többiek szólunk, hogy a külsőn javítani kéne, akkor mindig ugyanaz a reakció: De hát, nekik a nők azt mondták, hogy a külső nem annyira számít, nem a külsőn múlik a dolog, stb.
Az a helyzet, hogy amíg rengeteg nő álszent módon kommunikál, az alapján, hogy a társadalom szemében jobbnak tűnjön, ne látszódjon felszínesnek, addig lesznek is olyan pasik, akik annyira pancserek, hogy az ilyen szövegeket beveszik.
És semmi gond, nem kell beérni senkinek egy jancsikával, de ha semmit sem tud hozni a jánoskához, akkor szálljon le a földre vagy ne rinyáljon. Amikor 20-30 éves nőktől hallani, hogy milyen elszállt igényeik vannak pl. dagadként, azért vicces.
"Amikor 20-30 éves nőktől hallani, hogy milyen elszállt igényeik vannak pl. dagadként, azért vicces."
Miért amikor a 160 centis kis 40 kilós kákabélű ugrál, hogy miért koptatom le, akkor az mi szerinted ? Amikor félsz, hogy rálépsz a szerencsétlenre, pedig a 167 centimmel nem vagyok magas.
Egyszerű képmutatàs, semmi több. A pasiknak ugyanannyira fontos a külső, és ugyanúgy vàlogatnak, bizonyos esetekben még kritikusabbak is a nőkkel szemben.
Lásd 70 kg felett nem tekint nőként az emberre egy pali, mikor ez magassàg függvénye, hogy egy fix kilóhoz, hogy valakinek van e súlyfeleslege. Ráadàsul az se mindegy , hogy ebből mennyi izom.
Figyeled? Azért nem alakítanak magukon semmit mert a nők hazudnak, alattomosan kommunikálnak.
Vegyétek tapintanak, tudjuk, hogy ki tudtok borulni, ha megmondjuk, hogy nem tetszik a kopasz fej, a sörhas, a majomszőr az elálló fülek, vagy a jáksó áll.
Amúgy meg akit szeret az ember elfogad egy két hibát. Mint ti is elfogadjátok a cellulitiszt vagy a lógó mellet stb. De ha a srác rondaságán kívül nincs semmi értékelhető benne arról sem a nők tehetnek. Amíg szemük van, válogatni fognak, a pénz luxus dolgok fitogtatása csak kompenzáció azoknak akik nem vonzóak. A vonzó pasi alá nem kell ferrari.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!