Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem értik meg a pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg a pasik, hogy a nőknek is számít a külső, ugyan úgy ahogy nekik is?

Figyelt kérdés

Állandóan azzal jönnek a pasik, hogy a nőknek csak a külső számít. Szerintem nekik jobban számít, hogy a lány legyen fiatal, csinos, nőies, házias, odaadó, mindezért cserében pedig semmit sem képesek adni kb. Határozatlanok, "nyuszik", 30+ évesen szüzek, anyunál laknak, céltudatosság teljes hiánya, képtelenek az önállóságra bármely formája. Egy ilyen hapsira én nem tudok férfiként tekinteni. Persze tisztelet a kivételnek, mert vannak még igazi férfiak is, de nagyon ritka.

Szóval azt nem értem főleg, hogy miért a nők a rosszak azért, mert olyan párt szeretnének, aki nekik is tetszik ? Miért kéne beérnie egy nőnek Jancsikával, ha megkaphatja Jánost is ?

Ti is pontosan ugyan ezt szeretnétek pasik, csak nektek nem jön össze feltehetően. Szóval mire fel ez az álszentség ?

2019. dec. 30. 19:21
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
38%

Ez értelmezhetetlen kérdés, ugyanis a nők sokszor azzal "érvelnek", hogy a külső másodlagos.

Bár természetesen ezt a részt már megfejtegettem, ez valami olyasmi lehet, hogyha éppen a férfi belső tulajdonságai fogják meg a nőt, akkor kihúzza a nő a külső másodlagos kártyát.

Ha meg éppen pont a nő esete külsőleg akkor meg kihúzza a külső igenis számít kártyát.

Szóval vannak nagy cinkelések, de igazából mindegy is, a nőknél van egy olyan faktor, hogyha az emocionális indíttatás elég nagy akkor nem fog számítani annyira a külső.

Erre még jöhet az extra érv, hogy a szépség szubjektív, de az meg nem az, a szépség az arányokon múlik, ezt már régen bebizonyították, tehát hülye duma, hogy a szépség,a vizuális tetszés szubjektív lenne.

2019. dec. 30. 21:17
 42/48 anonim ***** válasza:
74%
#39. Nem tökmindegy, hogy hogyan, milyen hapsi megy oda, ha egyszer csajos estét tartassz és kizárt, hogy akkor ismerkedj? Arról van gondolom szó, hogy lehet ezt közölni odaböködés, másik kiröhögése vagy varánuszarc nélkül is.
2019. dec. 30. 21:32
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Ami biztosan nem történik meg:

- Szia, lenne kedved meginni valamit?

- Ne haragudj, de a barátnőimmel vagyok itt, és nem szeretném magukra hagyni őket.

- Rendben, semmi gond. További szép estét nektek!

- Neked is, szia!

2019. dec. 30. 21:41
 44/48 A kérdező kommentje:

"#39. Nem tökmindegy, hogy hogyan, milyen hapsi megy oda, ha egyszer csajos estét tartassz és kizárt, hogy akkor ismerkedj?"

A milyen nem számít ilyen esetben, de a hogyan azért igen. Alapvetően ha a barátaimmal vagyok, akkor velük szeretném jól érezni magamat. Lehet, hogy ez most sokkolóan fog rád hatni, de nem vagyunk két lábon járó céltáblák.

2019. dec. 30. 21:50
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

A nőknek is számít a külső. Szerintem ilyet senki nem állított. Sut, általában pont abból szokott itt a több panasz lenni, hogy a külsejük miatt lettek elutasítva.

Mindemellett az hazugság, hogy ugyanúgy számít.

Mert míg férfiaknál az első és legfontosabb szempont a külső, és akár már külsőre vele tudnal.sueretni eby lányba, addig egy nőnél rengeteget számítanak a szociális készségek, az önbizalom, kisugárzás (férfiasság). Általában jobban, mint maga a külső. Így egy előnytelen hapi könnyedén tudja ellensúlyozni a kinézetét a dumájával. Feltéve persze, ha olyan jó a beszélőkéje. Szó szerint ledumálja a bugyit a nőről. Nem véletlenül szokták ezt így mondani.

2019. dec. 30. 22:09
 46/48 anonim ***** válasza:
10%
Miért írjátok páran, hogy férfiaknál jobban számít a külső? Ha valóban így van, társkeresőn miért több nőnek írnak a férfiak? És miért jobban válogatnak a nők?
2019. dec. 30. 22:16
 47/48 anonim ***** válasza:

Szerinted mi az oka, hogy 30 évesen szűzek? Az, hogy nem feküdt le vele nő. És nem azért, mert nem udvarolt 30-nak már, hanem mert mind így gondolkodott, ahogyan te, nem kellett neki. Ezért szűzen maradt.

Egyébként ki vesz észre hamarabb egy pattanást egy nőn? Egy férfi, vagy egy másik nő? Persze, hogy a nő minden apróságot észrevesz, mert egyszerűen ő ezekkel foglalkozik, tehát neki fontosabb a külső.

2019. dec. 31. 11:59
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nekik jobban számít, hogy a lány legyen fiatal, csinos, nőies, házias, odaadó, mindezért cserében pedig semmit sem képesek adni kb. Határozatlanok, "nyuszik", 30+ évesen szüzek, anyunál laknak, céltudatosság teljes hiánya, képtelenek az önállóságra bármely formája. Egy ilyen hapsira én nem tudok férfiként tekinteni"". A férfiak többsége ilyen nővel is összejön mint amit férfiba írtál le.. Nekünk kevesebb jóval az elvárásaink..
2022. febr. 8. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!