Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg a pasik, hogy a nőknek is számít a külső, ugyan úgy ahogy nekik is?
Állandóan azzal jönnek a pasik, hogy a nőknek csak a külső számít. Szerintem nekik jobban számít, hogy a lány legyen fiatal, csinos, nőies, házias, odaadó, mindezért cserében pedig semmit sem képesek adni kb. Határozatlanok, "nyuszik", 30+ évesen szüzek, anyunál laknak, céltudatosság teljes hiánya, képtelenek az önállóságra bármely formája. Egy ilyen hapsira én nem tudok férfiként tekinteni. Persze tisztelet a kivételnek, mert vannak még igazi férfiak is, de nagyon ritka.
Szóval azt nem értem főleg, hogy miért a nők a rosszak azért, mert olyan párt szeretnének, aki nekik is tetszik ? Miért kéne beérnie egy nőnek Jancsikával, ha megkaphatja Jánost is ?
Ti is pontosan ugyan ezt szeretnétek pasik, csak nektek nem jön össze feltehetően. Szóval mire fel ez az álszentség ?
"és amikor elküldik őket siránkoznak, mint egy éhes kiskutya"
Nos, elküldeni is sokféleképpen lehet valakit. Elég széles a skála a korrektségtől a lábtörlő-effektusig.
"Nos, elküldeni is sokféleképpen lehet valakit. Elég széles a skála a korrektségtől a lábtörlő-effektusig."
Ebben egyetértek veled, de nem kell durvának lenni, hogy a hapsik könnyes szemekkel távozzanak. Viszont valamennyi durvaság kell, hogy egyértelmű legyen a dolog. Régebben nem voltam túl jó ebben, de rá kellett sajnos jöjjek, hogy így megy ez. Hazudozni viszont nem szoktam, hogy van barátom. Nyilván ha éppen van, akkor az más. Elég rossz érzés elküldeni őket, de nekünk is rossz amikor pl csajos estét tartunk valahol és a sok részeg kretén folyamatosan ott toporzékol az ember lányának nyakában.
"Ebben egyetértek veled, de nem kell durvának lenni, hogy a hapsik könnyes szemekkel távozzanak."
Na, már csak a pasik véleményét kéne megkérdezni. Talán lehozna az elszállt szintről.
"Elég rossz érzés elküldeni őket, de nekünk is rossz amikor pl csajos estét tartunk valahol és a sok részeg kretén folyamatosan ott toporzékol az ember lányának nyakában."
Ez jogos, de az ember elsősorban nem erre gondol. Máskülönben csak beszívott bunkókból állna a világ.
#35: Ezt SEM fogom ignorálni... :D
Nők, akik hazudtak, hogy híztam e: Barátnő, csaj barát, csaj haver, egyetemi csoporttárs.
Pasik, akik nem hazudtak: Szobatárs, haverok, barátok, rokonok.
"Ez jogos, de az ember elsősorban nem erre gondol. Máskülönben csak beszívott bunkókból állna a világ."
Ez így van, de a legtöbb önbizalom hiányos szerencsétlenség képtelen leszólítani józanul egy buliban. Az extrémebbek kínosan részegre isszák magukat mire eljutnak oda, hogy egyáltalán szóba mernek állni egy lánnyal és ebben az esetben már egyből másznak ránk.
Józanul is, a gázosabb pasik sokkal teátrálisabb, vagy szimplán retardáltabb módon próbálnak meg közeledni. Például egy odaállít egy száll rózsával és elkezd verset mondani, amit persze elront. Majd ezután elkezd valami macho szöveget nyomni. Erre sajnos ösztönösen kinevettem, mert ennyire abszurd dologba még nem sok részem volt erre elkezd ordítani és elhordani mindenféle kvanak.
Érdekes módon jó pasikkal nem voltak ilyen kalandjaim, se részegen se józanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!