Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem értik meg a pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg a pasik, hogy a nőknek is számít a külső, ugyan úgy ahogy nekik is?

Figyelt kérdés

Állandóan azzal jönnek a pasik, hogy a nőknek csak a külső számít. Szerintem nekik jobban számít, hogy a lány legyen fiatal, csinos, nőies, házias, odaadó, mindezért cserében pedig semmit sem képesek adni kb. Határozatlanok, "nyuszik", 30+ évesen szüzek, anyunál laknak, céltudatosság teljes hiánya, képtelenek az önállóságra bármely formája. Egy ilyen hapsira én nem tudok férfiként tekinteni. Persze tisztelet a kivételnek, mert vannak még igazi férfiak is, de nagyon ritka.

Szóval azt nem értem főleg, hogy miért a nők a rosszak azért, mert olyan párt szeretnének, aki nekik is tetszik ? Miért kéne beérnie egy nőnek Jancsikával, ha megkaphatja Jánost is ?

Ti is pontosan ugyan ezt szeretnétek pasik, csak nektek nem jön össze feltehetően. Szóval mire fel ez az álszentség ?

2019. dec. 30. 19:21
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Mert a "számít a külső" nem azt jelenti, hogy mindenkinek ugyanaz tetszik, hanem hogy az számít, hogy NEKEM tetsszen. Pl. milyen a húsleves jól elkészítve? Mindenkinek más.
2019. dec. 30. 19:52
 12/48 anonim ***** válasza:
13%

#6: Az az, hogy nőként pár ilyen eset után általánosnak tekintitek a dolgot, de amikor férfiak rengeteg eset után hasonlóan általánosnak tekintik a dolgot, kiakadtok.

Ennyi a lényeg. Vannak elszállt igényű nők? Igen. Vannak elszállt igényű férfiak? Igen. Csak az arány az, ami nem mindegy. Amíg pár dagadt férfit találtok általánosnak, akik palvinbarbikra vágynak, addig észre sem veszitek, hogy alig van ilyenből pár, miközben a dagadt nők közül sokan tényleg elszállt igényűek.

A lepontozóbrigádnak meg üdvözletem! Volt ma már egy kérdés, hogy vannak e itt férfigyűlölők. Tényleg érdemes figyelni a válaszokat. Amúgy a férfiaknak szánt kérdésekben kíváncsiak is vagytok a férfiak válaszaira vagy csak szeretitek őket szidni?

#9: Ha ezt látjuk, akkor mit írjunk? Amikor én híztam, egy nő sem közölte, csak anyám és egy barátnője. Ők teljesen korrektek voltak. Férfiak közül viszont rengetegen közölték, hogy elkezdtem dagadni...

2019. dec. 30. 19:53
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell neked mondani, hogy hízol? Nincs tükröd, nem feszülnek a ruháid?
2019. dec. 30. 19:57
 14/48 anonim ***** válasza:
12%

Ezután a kis bemutatkozó után csodálkozom, hogy egyáltalán rád írt valaki (nem mintha kérted volna).

Van egy 30 év körüli kollégám, aki kb. 165 centi magas lehet. Ettől függetlenül baromi okos, értelmes, tehetséges, a munkáját is elismerik, nem az anyjánál lakik, és több éves boldog párkapcsolatban él. Amúgy pedig több nála magasabb barátnője is volt, és egyiket sem zavarta a dolog, ahogyan őt sem.

2019. dec. 30. 19:58
 15/48 anonim ***** válasza:

Az egyetlen baj, hogy kb. alapbó

2019. dec. 30. 20:02
 16/48 anonim ***** válasza:
0%
l, hogy erre születni kell. Mármint a jó személyiségre is. Ha bipolárisnak születsz, onnantól beszoptad, mint én.
2019. dec. 30. 20:02
 17/48 anonim ***** válasza:
0%
#13: Ki mondta, hogy kell? Egyáltalán hogy jön ide ez a teljesen irreleváns és felesleges kérdés? :D Sehol sem írtam, hogy kell. Én láttam, hogy hízok és neki is álltam újra kondizni. Ettől függetlenül a 2 kivételtől eltekintve minden nő lazán a szemembe hazudta, hogy nem híztam.
2019. dec. 30. 20:05
 18/48 A kérdező kommentje:

"Ezután a kis bemutatkozó után"

Milyen bemutatkozó után ? Nem tudsz rólam semmit. Csak feltettem egy kérdést, mert állandóan azt látom/hallom/olvasom, hogy a nők így, úgy, amúgy csak a külső blabla. Nem igazán tartom helyénvalónak, hogy bármilyen jöttment bohóccal be kellene, hogy érjem, vagy bármelyik másik nőtársam, csak azért mert volt akkora "hős", hogy hozzánk mert szólni. Ja igen, megjegyzem néha ez a megszólítás minősíthetetlen módon történik.

Én inkább azt tapasztalom egyébként, hogy a jó pasik sokkal normálisabbak is szoktak lenni, mert nem kell kompenzáljanak.

2019. dec. 30. 20:06
 19/48 anonim ***** válasza:
Milyen kapcsolatban voltál ezekkel a hazug nőkkel? És a pasikkal.
2019. dec. 30. 20:08
 20/48 anonim ***** válasza:
16%

"Milyen bemutatkozó után ? Nem tudsz rólam semmit."

Pedig tényleg kaptunk egy kis ízelítőt a világlátásodból. Elegendőt ahhoz, hogy ennyi elég is legyen belőled.

2019. dec. 30. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!