Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít egy férfinak hogy a nőnek milyen az anyagi háttere?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok még suliba járok. Mellette dolgozok is de még nem keresek annyit hogy el tudjak költözni a szüleimtől. A szüleim se gazdagok és nem tudnak támogatni. Nem élünk palotában de megvan mindenünk amire szüksegünk van. Régóta nem volt kapcsolatom és egyszer megkaptam azt is, hogy ha jobb anyagi háttérrel rendelkeznék, a szüleim is gazdagabbak lennének akkor foglalkoznának velem a jobb pasik akik úgymond népszerűbbek. Jól keresnek, autójuk van stb. De amíg ez nincs meg addig csak az jut nekem akik ugyanolyan anyagi helyzetben vannak mint én. Ez tényleg így van? Mondjuk volt már rá példa hogy találkoztam egy fiúval és mikor meglátta hogy nem vagyunk gazdagok, lelépett..

Én személy szerint nagyon adok magamra. Az öltözködésemre és a külsőmre is figyelek. Edzeni járok és mindenem megvan ami a nőknek kell. Sokan azt hiszik pénzes vagyok. Miután megtudják hogy nem egyből másképp állnak hozzám.

2019. dec. 29. 16:45
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Istenem... Nem, nem az anyád vagyok, ne belőle indulj ki.
2019. dec. 29. 20:31
 32/40 anonim ***** válasza:
0%
Mert a te anyudból azok indulnak ki, akik emelt díjas számon tárcsázzák naponta sokszor?
2019. dec. 29. 20:32
 33/40 anonim ***** válasza:
Máshol éld ki magad, te fsz.
2019. dec. 29. 20:32
 34/40 anonim ***** válasza:
Mert ha a löktek volna nekem lakást meg nagyobb fizut, akkor már nem írnad ezt hogy a főnök farkán túlórazom, hogy rohadnal meg. :D
2019. dec. 29. 20:34
 35/40 anonim ***** válasza:
0%
Szóval benned éljem ki magam? 😃
2019. dec. 29. 20:35
 36/40 anonim ***** válasza:
Nem, játsz magaddal a kommentjeidre
2019. dec. 29. 20:37
 37/40 anonim ***** válasza:
Amúgy jó nőid lehettek, hogy szerinted titokban qrvalkodunk meg a főnök farkán ugrálunk. Nem, bszki, van nő, aki dolgozik.
2019. dec. 29. 20:41
 38/40 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
6%

#24: Az ember értelmes lényekkel szereti körbevetetni magát, akik szintén hasonló véleményen vannak a saját tapasztalataikból kiindulva. Az meg most egy teljesen más kérdés, hogy ti, nők milyen moslék, tahó, népszerű, törtető, szociopata idіótákat vagytok nagybetűs FÉRFIKÉNT fixálni magatokban, amikből mi arra következtetünk, hogy a normálisnak számító emberi értékekkel semmit sem érünk el nálatok, ugyanis nálatok kizárólag azok jöhetnek szóba, akik tömegcikknek számítanak. Például akik focibuzіk, Converse-ben járnak, Tippmixből tartják fenn magukat, hétvégente okádásig isszák magukat, bunkók, primitívek, és persze amúgy anyagilag minden oké, mert apuci éppen most fizeti ki a vadonatúj Honda Accordot, meg az új háromszobás belvárosi kéglit.

Na nekem ne gyere azzal, hogy anyagi háttértől függetlenül bárkivel összejönnél, mert ettől kapok agyf#szt.

2019. dec. 29. 20:42
 39/40 anonim ***** válasza:
Nem, én írtam, hogy túlórazom, erre megkaptam, hogy hol. Hát elmentek a francba.
2019. dec. 29. 20:44
 40/40 anonim ***** válasza:
Rosszindulatú, a saját volt nőidet sorolod itt. Három szobás kegli meg a többi baromság...
2019. dec. 29. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!