Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít egy férfinak hogy a nőnek milyen az anyagi háttere?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok még suliba járok. Mellette dolgozok is de még nem keresek annyit hogy el tudjak költözni a szüleimtől. A szüleim se gazdagok és nem tudnak támogatni. Nem élünk palotában de megvan mindenünk amire szüksegünk van. Régóta nem volt kapcsolatom és egyszer megkaptam azt is, hogy ha jobb anyagi háttérrel rendelkeznék, a szüleim is gazdagabbak lennének akkor foglalkoznának velem a jobb pasik akik úgymond népszerűbbek. Jól keresnek, autójuk van stb. De amíg ez nincs meg addig csak az jut nekem akik ugyanolyan anyagi helyzetben vannak mint én. Ez tényleg így van? Mondjuk volt már rá példa hogy találkoztam egy fiúval és mikor meglátta hogy nem vagyunk gazdagok, lelépett..

Én személy szerint nagyon adok magamra. Az öltözködésemre és a külsőmre is figyelek. Edzeni járok és mindenem megvan ami a nőknek kell. Sokan azt hiszik pénzes vagyok. Miután megtudják hogy nem egyből másképp állnak hozzám.

2019. dec. 29. 16:45
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy itt mindenki azt írja, hogy neki nem számít a nő keresete, közben meg folyton azon sírnak, hogy a nők miért várnak el többet, mint amit nyújtani tudnak. Meg fel vannak háborodva, hogy váláskor feleződik a vagyon, és ez nem igazságos. És már az is baj, hogy miért a férfinek kell fizetni egy étterembe például. Meg a nők elvárják, hogy eltartsák őket.
2019. dec. 29. 19:38
 22/40 anonim ***** válasza:
58%os,ne magyarázd a bizit :) nyilván viccből írtam, reagálva Rosszindulatú kommentjere, amiben a kérdezőt szapulta. Nekem tök nyolc, kit kurtok meg. Csak ne hazudnatok itt folyton baromságokat.
2019. dec. 29. 19:43
 23/40 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%

#22: De most kajak mi abban a hazugság, amit leírtam? K#rvára le se szarom egy nekem tetsző nő egzisztenciális hátterét, nálam ez még csak az alap paraméterek kategóriájába sem sorolható tényező, tekintettel arra, hogy a lakosság jelentős része napról napra alig tud megélni.

Ja persze, biztos valami belvárosi hatszobás lakással rendelkező húszdiplomás, mellékállásban pucéran modellkedő atomsuna jöhet nálam képbe kizárólag, senki más.

Elképesztő, hogy mennyire el vagytok tévedve.

2019. dec. 29. 20:01
 24/40 anonim ***** válasza:
És most ez a szentírás, mert te ezt írod. Lehet, te ilyen vagy, a férfiak 80%a meg nem. Mondjuk. Vagy gondolom, nem te vagy az összes férfi egy személyben.
2019. dec. 29. 20:14
 25/40 anonim ***** válasza:
Nekem sem számít a nő anyagi háttere. Kivéve, ha olyan csóró, hogy velem akarja eltartatni magát, vagy olyan gazdag, hogy titokban támogatják, qrválkodik. A két véglet közt nem oszt, nem szoroz.
2019. dec. 29. 20:15
 26/40 anonim ***** válasza:
És mi számít olyan csórónak? Keresek 170 nettót, tuloraval, és diplomás munkám van. Gondolom, lenne 300 nettóm, minimum, meg saját lakás, több millás kocsim, aztán már nem hinnéd, hogy veled vagy mással akarom eltartatni magam.
2019. dec. 29. 20:19
 27/40 anonim ***** válasza:
Idióta vagy. Én is csak albiban élek, és nincs több millás kocsim. Ennrl ugyan valamivel többet keresek, de nem élek nagy lábon, mert megtakarítok. Ha nem megy el minden időd és energiád a túlóra miatt a kapcsolatról, akkor jöhetsz.
2019. dec. 29. 20:22
 28/40 anonim ***** válasza:
Feltétlen én vagyok idióta, mert nem tetszik, amit írtam.
2019. dec. 29. 20:24
 29/40 anonim ***** válasza:
Én se élek nagylabon, örülök, ha alap dolgokra telik. De férfitól semmi nem kéne, inkább a túlóra :D
2019. dec. 29. 20:27
 30/40 anonim ***** válasza:
50%
Túlóra a főnök farkán? 😂
2019. dec. 29. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!