Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít egy férfinak hogy a nőnek milyen az anyagi háttere?
22 éves vagyok még suliba járok. Mellette dolgozok is de még nem keresek annyit hogy el tudjak költözni a szüleimtől. A szüleim se gazdagok és nem tudnak támogatni. Nem élünk palotában de megvan mindenünk amire szüksegünk van. Régóta nem volt kapcsolatom és egyszer megkaptam azt is, hogy ha jobb anyagi háttérrel rendelkeznék, a szüleim is gazdagabbak lennének akkor foglalkoznának velem a jobb pasik akik úgymond népszerűbbek. Jól keresnek, autójuk van stb. De amíg ez nincs meg addig csak az jut nekem akik ugyanolyan anyagi helyzetben vannak mint én. Ez tényleg így van? Mondjuk volt már rá példa hogy találkoztam egy fiúval és mikor meglátta hogy nem vagyunk gazdagok, lelépett..
Én személy szerint nagyon adok magamra. Az öltözködésemre és a külsőmre is figyelek. Edzeni járok és mindenem megvan ami a nőknek kell. Sokan azt hiszik pénzes vagyok. Miután megtudják hogy nem egyből másképp állnak hozzám.
"csak az jut nekem akik ugyanolyan anyagi helyzetben vannak mint én"
Es az miert baj?
8.
Pénzügy. Bankban dolgozom. (De nem a pultnál szolgálom ki az ügyfeleket.) És vannak ambícióim itt is magasabbra lépkedni idővel.
Ha tudja fizetni a ráeső részeket ( kaja, rezsi) fele, akkor jöhet az összeköltözés.
Ha nem, akkor csak együtt járás lehetséges
"De amíg ez nincs meg addig csak az jut nekem akik ugyanolyan anyagi helyzetben vannak mint én."
WTF! Szóval neked is a tehetős, népszerű, jóképű faszira fáj a fogad. Jól van, ugyanolyan vagy, mint a többi...
Utolsó, neked meg csak a gyönyörű nő kellett, ugyanolyan vagy mint a többi... :D
Amúgy kérdező, el ne hidd, amit itt a férfiak összehazudnak.
1. Amíg csak ilyen gszdag, gyurmás ficsurokat veszel észre, addig nincs miről beszélni.
2. Ne add el magad többnek a piperkőc stílusoddal, mint aki valójában vagy!
16. A legtöbb férfi beérné egy külsőre saját magához hasonló nővel. Pl. egy vékony/átlagos alkatú, átlagos arcú férfi egy vékony/átlagos alkatú, átlagos arcú nővel.
Igen, mindenkinek nyilván valamilyen értelemben a minél szebb/jobb kellene, csak nem ártana tisztában lenni a korlátainkkal és saját magunkkal. A nőkkel pedig jobban el tud szaladni a ló abban, hogy mennyire vannak tisztában saját magukkal, aztán pedig saját maguknál mindig fentebb lévő férfire vágynak.
Csak az a különbség, hogy a férfiak legalább dugnak a maguknál lentebb lévő nőkkel, viszont olyankor az átlagosabb nő is azt hiszi, hogy komoly kapcsolatra is kaphat magánál jobb pasit, csak mert magánál jobb pasi megdugja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!