Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít egy férfinak hogy a nőnek milyen az anyagi háttere?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok még suliba járok. Mellette dolgozok is de még nem keresek annyit hogy el tudjak költözni a szüleimtől. A szüleim se gazdagok és nem tudnak támogatni. Nem élünk palotában de megvan mindenünk amire szüksegünk van. Régóta nem volt kapcsolatom és egyszer megkaptam azt is, hogy ha jobb anyagi háttérrel rendelkeznék, a szüleim is gazdagabbak lennének akkor foglalkoznának velem a jobb pasik akik úgymond népszerűbbek. Jól keresnek, autójuk van stb. De amíg ez nincs meg addig csak az jut nekem akik ugyanolyan anyagi helyzetben vannak mint én. Ez tényleg így van? Mondjuk volt már rá példa hogy találkoztam egy fiúval és mikor meglátta hogy nem vagyunk gazdagok, lelépett..

Én személy szerint nagyon adok magamra. Az öltözködésemre és a külsőmre is figyelek. Edzeni járok és mindenem megvan ami a nőknek kell. Sokan azt hiszik pénzes vagyok. Miután megtudják hogy nem egyből másképp állnak hozzám.

2019. dec. 29. 16:45
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azonis múlik, hogy a nőnek mennyire számít a saját anyagi háttere. Én például nem tudom magam elengedni, ha azt érzem, hogy egy kolonc vagyok valakinek az életében. A párommal is sok konfliktus volt ebből a kapcsolat elején, mikor lényegesen kevesebbet kerestem, jóformán csak az volt, amit a szüleimtől kaptam, lakást, meg 160-as fizu... Őt nem zavarta volna, adni akart mindent is, csak nekem frusztráló volt elfogadni, nekem nagyon elvette a kedvem a közös programoktól, amiket így zömmel ő fizetett meg önbizalmam sem volt, hogy ennyit ér a munkám. Aztán jobb lett, meg kicsit el is tudtam magam engedni... Szóval számít szerintem az is, te hogy állsz hozzá.
2019. dec. 29. 16:50
 2/40 A kérdező kommentje:
Ugyanilyen vagyok. Nem szeretem ha mindent a másik fizet. Amennyit tudok adok én is a másiknak és semmit se sajnálok tőle.
2019. dec. 29. 16:53
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én 33 vagyok férfiként Miskolcon diplomásan 200 at kapok. A nőket nagyon zavarja. Engem nem zavar egy olyan nő aki hasonlót keres 150-220, de őket igen, ha egy férfi csak átlagot kap.
2019. dec. 29. 16:56
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen olyan, hogy "férfiak", egyéni igények léteznek.
2019. dec. 29. 17:01
 5/40 anonim ***** válasza:
Nekem nem számít, a Te leírásod alapján.
2019. dec. 29. 17:21
 6/40 anonim ***** válasza:
24%
Ez csak a nőknek számít,mivel nincs saját lakásuk.Fordítva nem számít az anyagi háttér.Annyi hogy legyen legális munkahelye,saját keresete.
2019. dec. 29. 17:23
 7/40 anonim ***** válasza:
Semennyire se érdekel h milyen van és milyen nem, ameddig nem akarja eltartatni magát velem es költi a pénzem mint ha nem lenne jelentősége. Nem ezt keresem egy kapcsolatban és a másiktól is ezt várom, ha csak a pénz körül forog egy kapcsolat ott semmi jó se lesz később. Inkább legyünk csórók,, szerelemben" mint se gazdagok és üresek bármennyire is klisesen hangzik egyeseknek. F/26
2019. dec. 29. 17:41
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

Közel semennyire nem érdekel. Nyilván akarjon dolgozni, dolgozzon rendesen, keressen meg azért egy nettó 130-150-et (ha már főállásban dolgozik, nyilván nem ha diák), de ezen felül semmi. (130-150 ezres elváráshoz: Nem Pesten lakom. Oda lehet többet kell mondani vagy 50-nel.)

Úgy mondom hogy elfogadom és nyilván kicsit jobb, ha több pénze van, többet keres, de egyáltalán nem hátrány, ha nem. Felőlem a szüleivel is lakhat, élhet viszonylag szerény körülmények között. Nem izgat. Ez nagyon sokadlagos szempont, rengeteg másik tényező van, ami ennél sokkal fontosabb.

27/F (diplomás, egész jól kereső)

2019. dec. 29. 17:49
 9/40 anonim ***** válasza:
utolsó, mérnök vagy?
2019. dec. 29. 17:51
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Férfiaknak nem számít mennyit keres a nő. Csak akkor ha feltűnően ki akarja használni a férfit anyagilag. Szóval ha keres 200 at a nő, 250 et a férfi az teljesen normális.

Sok esetben az a baj hogy a lány 25 éves tanul még, életében nem dolgozott. A pasijához akar költözni és évekig ingyen élni, a pasija keressen 500 ezret minimum.

2019. dec. 29. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!