Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik ezek az elvárások egy 30-as (34 vagyok) férfival szemben, hogy legyen saját lakása ennyi idősen (albérletben élek, mint ahogy minden 2. harmincas férfi), holott egy kisebb másfél szobás lakás 25 millió Pesten, önerője meg kb 8 millió?
Mindenki olyan elvárást támaszt a másik ember felé amilyet akar.
Ha napi 100X feljönnek az incelek sírni ez akkor is így lesz.
Sima egyszerű képlet te mit akarsz pinát, mit tudsz érte adni egzisztenciát, pénzt, lakást, anyagi biztosságot ... A nők mit tudnak adni pinát mit várnak el érte lakást, pénzt....
Ha te komolyan azt hiszed hogy egy nő lefog állni egy olyan pasival akinek semmije nincs akkor te hülye vagy. Már bocsánat. Ez egy ostoba befektetés lenne részéről.
(Max 16-18 évesen ha úgy nézel ki akkor megkaphatod azt de 30-ba felejtsd el.)
Legyél meleg a f...t megkapod ingyen is. Gond megoldva.
Azért milyen jól esik ezt olvasni, hogy mi nők le vagyunk fokozva egy nemi szervre. Semmi más értékünk nem lehet, csak a punci. Hmmm...
Akkor szenvedjetek is csak tutyimutyi xarkupac pasik!
Ki kell fogni azokat a nőket, akiknek nem ez az elsődleges prioritás. Tudom, nagyon kevés olyan egyed futkározik közöttük, akik ténylegesen telibe se fossák az egzisztenciádat, viszont ha barátnőt akarsz, gőzerővel kell keresgélni közöttük.
Sajnos nagyon sok nőnek nem is az számít, hogy mennyire vagy elszánt, elhivatott, milyen terveid, elképzeléseid vannak, hanem az, hogy mit értél el, mid van. Ha semmid, akkor tényleg lehúzhatod magad.
Tőlem 19-20 évesen saját lakást, saját autót vártak el, miközben még középiskolában koptattam a padokat a vécépapírokért. Most 36 évesen úgy látom, hogy elképesztőek az igények, az elvárások.
Akárki akármit mond, a nők nem egy lepukkadt egyszobás putri albérletbe akarnak beköltözni, hanem egy végtörlesztett, stílusos berendezéssel, stílusos interiorrel rendelkező háromszobásba, s ugyanúgy nem egy 25 éves rom Opel Astra anyósülésére akarnak becsücsülni, hanem egy másfél éves Toyota Corollába.
37#
Az én Astrám csak 15 éves. Mondd meg a pasidnak, hogy vége a kapcsolatotoknak, mert találtál egy pasit akinek drágább kocsija van. (Legalábbis a kérdező szerint ennek így kéne működnie)
Jaa, és ezt a 28 éves Opelt is felesben fizettük, mrt nekem általában több félretett pénzem van, mint az emberemnek.
Csak azért írom ezt le, hogy jelezzem nem minden az anyagi javak körül forog. Viszont az sajnos igaz, hogy egyre több a felszínes, anyagias ember. Igaz ez mindkét nemre. Nagy puccos ház, több milliós autó, dögös pitsa, üres lélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!