Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik ezek az elvárások egy 30-as (34 vagyok) férfival szemben, hogy legyen saját lakása ennyi idősen (albérletben élek, mint ahogy minden 2. harmincas férfi), holott egy kisebb másfél szobás lakás 25 millió Pesten, önerője meg kb 8 millió?
Vannak falvak ahol 2-3-4 millióért is van ház, mondjuk az olyan is, illetve a szomszédaid 90%-a dzsipó lesz.
Falun nincs munka. (nem a mezőgazdaságra gondolok)
Környező településekre bejárni meg kocsi kell, ahhoz meg megint pénz.
Nem minden 30-as anya, vannak szinglik és gyerek nélküli nők, Vannak gyerek nélkül, de párkapcsolatban élő harmincasok is. Az, hogy te csak egy elvált, gyerekes nőt látsz, az a te bajod.
Nőként én sem akarom más fattyát nevelni és az exet folyton a képben tudni.
Egyébként meg fejezzétek már be a rinyálást. Szar ez az ország, szarok a lehetőségek.
Az albérlet kidobott pénz. Inkább vegyél fel hitelt saját lakásodra és törleszd azt. Olcsóbban kijössz, az biztos.
És nem mindenki vár el ilyet.
3
"Magyarország szar hely megélhetés szempontjából, ezt kell észrevenni"
A Föld bolygó 80%-a meg még szarabb. 5 milliárd ember bármikor mosolyogva és örömmel cserélne bármelyik átlagos, csóró, siránkozó magyarral.
De tudom, panaszkodni mindenki szeret, ezt az örömet mérgesek lesznek ha el akarják venni az embertől
Vékony, sportos nő vagyok, adok magamra,mégse vártam el soha a saját lakást, mivel tájékozott vagyok az ingatlanárak emelkedésében és hogy ország háromnegyede minimálbért keres.
Bukta az elméleted, kérdező.
Véleményem szerint nem biztos, hogy egy nőnek annyira feltétel a saját lakás, viszont azt azért látnia kell, hogy nem vagy tohonya alak és vannak terveid. Pl spórolsz, fizetsz lakástakarékot. Tapasztalat, hogy az nagyon tetszik a nekik, ha el tudod mondani, most éppen saját ágyat, vagy bútort építettem magamnak, vagy viszek nekik saját készítésű pizzát. Tehát, hogy egy olyan pasi vagy akinek nem kell egy villanykörte cseréért villanyszerelőt hívni, hanem egy talpraesett férfi akire lehet számítani.
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!