Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyivel könnyebb az élet család, gyerek nélkül?
35 éves vagyok és 195 ezer a nettó bérem és nyilván ilyen bér miatt kényelmes könnyű munkám van. Szülőkkel lakom, nyilván közösen állunk mindent és én is beteszek a kasszába rendesen, de így viszonylag sok pénzt félre tudtam tenni.
Na most korombeli férfiak, barátok, kollégák már mind családos gyerekes apukák. Azt látom hogy jóval többet kell dolgozniuk mint nekem és nyilván több a pénz de így is mindig anyagi gondban vannak, mert a gyereknevelés csomó pénz,aztán asszony is elvár dolgokat és még sorolhatnám. Tehát felelősség és nem könnyű dolog a család fenntartó férfi szerep én egyre jobban így látom...
31-es:
Akkor én egy boldog vadállat vagyok? :))
12-es, nagyban fugg attol, hogy az ember mit tud kihozni a sajat eletebol, mindenki a sajat sorsanak kovacsa.
37 vagyok, van ket lanyom (mindketten 3 ev alatt), felesegem, sajat haz, auto, hitel nincs, befektetve ket lakas ara, napi 7-8 orat alszom, heti kb 20 orat dolgozom hetszamjegyu nettoert, evi 4-5 nyaralas (ketto idehaza, ketto Europa, egy Europan kivul), rendszeres sport (kerekpar) es extremsport (buvarkodas).
Igen, biztos van, akinek mehez, de van, akit kulonosebben nem hatnak meg a nehezsegek, fel sem veszi oket. Ugyhogy mondjuk ket ev mulva meglatjuk a harmadik gyereket is. :)
Igen, igy van, elismerem. Csak arra akartam ravilagitani, hogy mennyire nem ugy fest a dolog, hogy “0 gyerek = boldogsag, konnyu elet, 1+ gyerek = nehez, boldogtalan elet”.
Vannak boven teljes eletet elo, boldog csaladok, mint ahogy vannak boven gyerek nelkuli boldogtalan emberek is.
Szerintem teljesebb az elet csaladdal, de vannak akiknek a hianyzo kitartasuk, felelossegtudatuk, keves keresetuk, vagy epp a kenyelmesseguk miatt valasztjak a konnyebb utat, neha egeszen a tulso vegletig, a mamahotelig menve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!