Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyivel könnyebb az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyivel könnyebb az élet család, gyerek nélkül?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok és 195 ezer a nettó bérem és nyilván ilyen bér miatt kényelmes könnyű munkám van. Szülőkkel lakom, nyilván közösen állunk mindent és én is beteszek a kasszába rendesen, de így viszonylag sok pénzt félre tudtam tenni.

Na most korombeli férfiak, barátok, kollégák már mind családos gyerekes apukák. Azt látom hogy jóval többet kell dolgozniuk mint nekem és nyilván több a pénz de így is mindig anyagi gondban vannak, mert a gyereknevelés csomó pénz,aztán asszony is elvár dolgokat és még sorolhatnám. Tehát felelősség és nem könnyű dolog a család fenntartó férfi szerep én egyre jobban így látom...

2019. dec. 23. 14:32
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
42%

Tessék, nagyon okoska, találtam neked néhány ingatlanárat 30 millió alatt, és nem pár négyzetméteresek. Legalább a baromságaidat ne terjeszd ige szintjén.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. dec. 23. 15:41
 22/36 anonim ***** válasza:
73%
Sokkal könnyebb. Remélem egyedül öregszek meg. :)
2019. dec. 23. 15:42
 23/36 anonim ***** válasza:
28%

Bizonyos értelemben könnyebb, főleg, ha a matekot nézzük.

Nagyon jól megfogalmazta valaki, lehet, pont itt, hogy manapság az emberi kapcsolatok az "elvevésről" szólnak, nem pedig az odaadásról...

Viszont, ha találnál egy normális nőt, a mai normálistól normálisabbat, akkor van esélyed, s a család örömét semmi sem helyettesítheti, hisz Te is egy család tagja vagy...

Nem írok földrajzi helyet, de vannak helyek ahol még a nagyobb ruhákat, például az ágyneműt a patakban mossák, onnan "hoznál" magadnak feleséget, az oké, de sajna beszélgetne a szomszédasszonnyal, nézné a sorozatokat, a született feleségeket..., és mennél Te is beállni jó eséllyel a sorba...

A fizetésed a mai világban, még ha minden ingóságod meg is lenne, akkor is vékony. Szerintem, ha megvan a ház, kocsi hitel nélkül, akkor egy férfinak minimum 250-et kéne keresni, s azt is be kellene osztani. Jó a mamut hasonlat, egy részben, nézz magadra is úgy, hogy már nem tudsz annyi területet levédeni magatoknak, hogy legyen elég gyep a tehenednek, s ezáltal teje, így kihal(sz)tok. Aki többet keres Tőled, sokkal, az lehet elválik többször is, de fajfenntartó.

Alacsonyabb intelligenciával ezen nem agyalnál, de azt nem tudod semmiképp sem csökkenteni...

Ez van. Szedd össze magad, találj ki valamit, mert lehet szépen mosolyogsz majd pár év múlva az örökölt szülői házban, nézegetve a konyha megkopott metlakitját egyedül, miközben a kollégáid térdén már az unokájuk fog ugrálni...

Minden nap kapsz az élettől 86400 forintot de, ha nem kezdesz vele valamit, az nap végén elvész, s már nem kapod vissza, az idő pedig úgy elrepül, hogy a kismutató kikezdi a homlokodat.

2019. dec. 23. 16:12
 24/36 anonim ***** válasza:
91%
Aki vágyik családra, gyerekre, azt boldoggá teszi ha van és tény hogy nagyon megdolgozik érte. Teljesen más egy gyerekes apuka vagy anyuka felelősségtudata meg értékrendje mint aki egyedülálló. Aki nem vágyik ilyesmire az hülyeségnek tartja a sok gürizést.
2019. dec. 23. 16:12
 25/36 anonim ***** válasza:
80%

Nőként is könnyebbnek gondolom egyedül az életet. Pont a héten olvastam egy cikket, hogy minden megszült gyerek 4-5 évvel rövidíti egy nő életét. (A férfiakét minden lánygyerek 1,5 évvel hosszabbítja, nem magyarázták meg, miért.)

Sokan szerintem azért nem hiszik, hogy lehet tartalmas az öregek élete, mert a legtöbb öreg a piac - sztk - patika vonalon tengeti az életét. Akinek nincs gyereke, az tud tervezni, az valamivel le fogja kötni magát. (Ahogy a gyerek is egy "lekötés".)

2019. dec. 23. 17:17
 26/36 A kérdező kommentje:
Pontosan, ez olyan hülyeség ez a öreg korodban egyedül maradsz.. Anyum unokatestvére 74 éves és se gyerek se férj senki, de olyan társadalmi életet él, hihetetlen, rengeteg ember van mellette és sosem unatkozik, teljesen boldog életet él
2019. dec. 23. 17:23
 27/36 anonim ***** válasza:
61%
Akkor tedd azt, élj egyedül, de ne azért legyen ez a döntésed, mert 200-at keresel csak!
2019. dec. 23. 17:41
 28/36 anonim ***** válasza:
85%
Együtt pedig minden könnyebb , mint egyedül. Gondolj bele, mikor könnyebb lakást venni? Ha van 5 millád félretéve, vagy ha van neked is 5 meg a párodnak is, és 10-ről indultok? Meg ilyen "apróságok", szingliként egy fokkal nehezebb az élet.
2019. dec. 23. 18:10
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ezt bizonygatni? Ha te egyedül akarsz élni, akkor élj. Minden lehetőséged megvan rá. Nem kell engedélyt kérni dőlünk.. de ha ez a vágyad, én a magam részéről megengedem, hogy élj úgy ahogy szeretnél.
2019. dec. 23. 18:31
 30/36 anonim ***** válasza:
54%
Könnyebb és szomorúbb is.
2019. dec. 23. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!