Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyivel könnyebb az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyivel könnyebb az élet család, gyerek nélkül?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok és 195 ezer a nettó bérem és nyilván ilyen bér miatt kényelmes könnyű munkám van. Szülőkkel lakom, nyilván közösen állunk mindent és én is beteszek a kasszába rendesen, de így viszonylag sok pénzt félre tudtam tenni.

Na most korombeli férfiak, barátok, kollégák már mind családos gyerekes apukák. Azt látom hogy jóval többet kell dolgozniuk mint nekem és nyilván több a pénz de így is mindig anyagi gondban vannak, mert a gyereknevelés csomó pénz,aztán asszony is elvár dolgokat és még sorolhatnám. Tehát felelősség és nem könnyű dolog a család fenntartó férfi szerep én egyre jobban így látom...

2019. dec. 23. 14:32
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
92%
Jól látod.
2019. dec. 23. 14:34
 2/36 george1113 ***** válasza:
37%
Igen,ám csak a gyereknevelés kifizetődik később mert ahogy öregszik az ember a gyerekeiben és az unokákban leli a boldogságot. Most még fiatal az ember lehet könnyebb így de később nem biztos hogy ez jó lesz.
2019. dec. 23. 14:35
 3/36 anonim ***** válasza:
81%

Könnyebb. Mindenféle értelemben.

A facebook tele a cuki-muki babucikákkal, közben meg 2 év alatt gallyra mennek a házasságok, apuka 20 éves kolleganőt kefélget a legtöbb helyen.

Anyagilag meg nem kérdés, hogy hogy jársz jobban: ha eltartasz 2-3 gyereket, vagy ha egyedül/ketten vagytok a házastársaddal.

2019. dec. 23. 14:37
 4/36 anonim ***** válasza:
62%

1. a mai kor emberének k..rvára nagyok, irreálisak az anyagi igényeik

2. ki milyen rózsát szakít, olyat szagol. Ha anyagias nőt választottak, arról is ők tehetnek, tehát ne sírjanak.

3. míg gyerek és család nélkül csak magadra költesz, addig egy családban már minimum 3 személy a fontos, de két keresetből él meg a 3 ember. Addig, míg a nő gyesen és gyeden vannak, addig persze meg kell egy kicsit húzni a nadrágszíjat, hisz a nő nem kap teljes fizetést, sőt a 3. évben csak havi 26 ezret kap, ezért a férfinak kell többet dolgoznia, hogy meg legyen a betevőre való

4. célszerű már jó előre spórolni, mielőtt megszületik a pici

Saját családodat viszont semmilyen anyagi öröm nem tudja helyettesíteni.

2019. dec. 23. 14:38
 5/36 anonim ***** válasza:
74%

#2 Eléggé el van az az élet cseszve, ahol a gyefek/unoma jelenti a boldogságot...

Ennél már csak az a szánalmasabb, amikor azért csinálnak gyereket, hogy

- legyen kivel jászani a meglévőnek,

- legyen aki a gondját viseli az embernek, amikor megöregszik.

Szánalmas, de tényleg ez a fajta gondolkodás.

2019. dec. 23. 14:47
 6/36 george1113 ***** válasza:
34%
5: nem hülyeség ez az élet értelme. Azért élünk hogy szaporodjunk. Ha minden ember így gondolná mint te rég kihalt volna az emberiség.
2019. dec. 23. 15:01
 7/36 anonim ***** válasza:
76%

Hacsak nem falusi CSOK-kal, Budapesttől nagyon messze tervezel 3+ gyerekes családot, akkor tényleg sokkal szarabb mint szingli férfi maradni.

60 millió alatt, családalapításra alkalmas lakást már nem kapsz Budapesten, és ez csak az alap. A lakhatás csak az alap, még jön a jólét megteremtése a nőnek is meg a gyerekeknek is. Hát megmondom őszintén, én sem irigylem most a fiatal apákat... egyikkel sem cserélnék.

2019. dec. 23. 15:10
 8/36 A kérdező kommentje:
6. Akkor kihalunk, És akkor mi van? Ez az evolúciós rendje... Ez az élet rendje fajok jönnek és mennek lásd dinókat meg Mammutot
2019. dec. 23. 15:11
 9/36 george1113 ***** válasza:
67%

8

Rendben

2019. dec. 23. 15:15
 10/36 anonim ***** válasza:
42%
Igen, ennyivel könnyebb. Lehet csajozni, bulizni, motorozni. De aki kifut az időből és nem lesz gyereke, felesége, az bizony egyedül fog megdögleni.
2019. dec. 23. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!