Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem számít (nők szerint abszolút nem, olvastam itt vagy 20 ilyen kérdést), hogy egy férfinak milyen autója van, akkor miért csak a középső autóban ülő pasasnak volt párja, a másik kettőből egyedül szálltak ki a férfiak? Lehet persze véletlen.
Három autót látok, semmi mást. Lehet a tulajuk nő, férfi, öreg, fiatal, nyugdíjas, csúnya, szép, bárki.
Ezekből a foshkupac kérdésekből nekem az tűnik fel, hogy szerintetek csak a férfiaknak van autójuk, és ha a jó nő jó autót akar, ez alapján válasszon.
Az NEKED feltűnt, hogy az egyik egy tipikus családi autó, amit egy magányos férfinak nem gazdaságos fenntartani? A másik meg egy tipikus nyugger járgány, amit a kormányra dőlve vezetnek a papókák.
Legközelebb sofőrrel együtt fotózd a járgányt, mókuska!
26
Nem pesti, vagy nagyvárosi nőkre gondolok. Van a nagyvárosban ahol lakom sok kisvárosi, falusi származású csaj (akik egyetemre jöttek ide, vagy dolgozni) és nekik más a felfogásuk. Az egyik korábbi csajom is 22 éves volt, egyetem mellett dolgozott a mekiben, helyes lány volt és 3 gyereket szeretett volna majd (néhány éven belül). Elég felnőttes volt a jó értelemben a hozzáállása az élet dolgaihoz.
No most, páromnak egy 25 éves Hondája van. Korábbi barátaimat nézve az egyiküknek egy 10-15 éves Skodája volt, a másiknak nem volt autója.
Igaz, én sem vagyok valamire való nő, mert egy 20 éves régi Swiftem van. Ameddig át nem ülök a családi Mercinkbe, mert akkor már valamire való leszek egyből... :D
A kérdésre meg lehet egy olyan válasz is, hogy esetleg a másik kettő nője most épp nem volt vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!