Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem számít (nők szerint abszolút nem, olvastam itt vagy 20 ilyen kérdést), hogy egy férfinak milyen autója van, akkor miért csak a középső autóban ülő pasasnak volt párja, a másik kettőből egyedül szálltak ki a férfiak? Lehet persze véletlen.
Hadd kérdezzem meg, előfordult már valaha életedben a következő párbeszéd?
- Szia! Meginnál velem egy kávét valamikor a héten?
- Szia! Milyen kocsid van?
- Egy 15 éves Suzukim.
- Ja, akkor nem.
Nincs több kérdésem.
#11 velem majdnem ez fordult elő, a beszélgetés így nézett ki:
- Szia, eljönnél velem ebédelni?
- Persze, menjünk.
Beülünk, elkezdünk beszélgetni ebéd közben, rövid bemutatkozás és 2 kérdés után a csaj:
- Milyen kocsid van?
Én:
- Nincs kocsim.
(És innentől kezdve már nem is érdekelt a nő).
Másik történet:
Baráti társaságban egy srác egyik alkalommal rendes volt, és hazavitt minket egy darabon. Utána a következő találkozón 2 csaj beszéli egymás közt hogy lehet ilyen ócska 300 ezres kocsija, mikor őket is hazavitte.
Na ennyit a dologról. Az autótéma nagyon megosztó, mert javít a menőségeden, persze ha totál lúzer vagy és nem tudsz nőkkel beszélni, akkor semmit nem segít.
És persze vannak még nők akik hisznek az igaz szerelemben, de a kor előrehaladtával egyre kevesebb az ilyen.
Én olyan helyen dolgoztam ahol rengeteg volt a 20 -30 közötti fiatal pár. Na gondolhatjátok mi volt: az összes BMW -Audi stb anyós ülésen ültek a fekete, barna hajú szép , már modell típusú nagykepű nők! Volt pár szingli srác azoknak vagy nem volt kocsija , vagy ilyen 10 en éves alsokategorias kocsi. Velük nőt én 4 év alatt nem láttam.
Hiába a sok hitetlenkedés! Ez egy létező jelenség.
Nincs kocsim és van csinos barátnőm. Majd max akkor veszek kocsit, amikor már lesz egy-két gyerek, addig pénzkidobásnak tartom.
28/F
Kéne neked valami hobbi, ami nem mások utáni leskelődés.
Amúgy a barátomnak nincs kocsija, nekem van. Na, ilyenkor mi van?
"Én is azt látom, hogy valamire való nő egy 5 milliós Suzuki Vitarából száll csak ki alaphangon."
Valamire való nőőő???? Egy kocsi és a külseje alapján?
Ne csodálkozz, ha ezek után a kocsidról ítélnek meg, sok más értéked nem nagyon lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!