Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem számít (nők szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem számít (nők szerint abszolút nem, olvastam itt vagy 20 ilyen kérdést), hogy egy férfinak milyen autója van, akkor miért csak a középső autóban ülő pasasnak volt párja, a másik kettőből egyedül szálltak ki a férfiak? Lehet persze véletlen.

Figyelt kérdés
[link]
2019. dec. 22. 08:49
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
97%

Hadd kérdezzem meg, előfordult már valaha életedben a következő párbeszéd?

- Szia! Meginnál velem egy kávét valamikor a héten?

- Szia! Milyen kocsid van?

- Egy 15 éves Suzukim.

- Ja, akkor nem.

Nincs több kérdésem.

2019. dec. 22. 09:20
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztő tudományos megfigyelés! PhD képzésen nem gondolkodtál még?
2019. dec. 22. 09:24
 13/36 anonim ***** válasza:
18%

#11 velem majdnem ez fordult elő, a beszélgetés így nézett ki:

- Szia, eljönnél velem ebédelni?

- Persze, menjünk.

Beülünk, elkezdünk beszélgetni ebéd közben, rövid bemutatkozás és 2 kérdés után a csaj:

- Milyen kocsid van?

Én:

- Nincs kocsim.

(És innentől kezdve már nem is érdekelt a nő).

Másik történet:

Baráti társaságban egy srác egyik alkalommal rendes volt, és hazavitt minket egy darabon. Utána a következő találkozón 2 csaj beszéli egymás közt hogy lehet ilyen ócska 300 ezres kocsija, mikor őket is hazavitte.

Na ennyit a dologról. Az autótéma nagyon megosztó, mert javít a menőségeden, persze ha totál lúzer vagy és nem tudsz nőkkel beszélni, akkor semmit nem segít.

És persze vannak még nők akik hisznek az igaz szerelemben, de a kor előrehaladtával egyre kevesebb az ilyen.

2019. dec. 22. 09:33
 14/36 anonim ***** válasza:
18%

Én olyan helyen dolgoztam ahol rengeteg volt a 20 -30 közötti fiatal pár. Na gondolhatjátok mi volt: az összes BMW -Audi stb anyós ülésen ültek a fekete, barna hajú szép , már modell típusú nagykepű nők! Volt pár szingli srác azoknak vagy nem volt kocsija , vagy ilyen 10 en éves alsokategorias kocsi. Velük nőt én 4 év alatt nem láttam.

Hiába a sok hitetlenkedés! Ez egy létező jelenség.

2019. dec. 22. 09:42
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kocsim és van csinos barátnőm. Majd max akkor veszek kocsit, amikor már lesz egy-két gyerek, addig pénzkidobásnak tartom.

28/F

2019. dec. 22. 09:45
 16/36 A kérdező kommentje:
Van pro és kontra. Én is azt látom, hogy valamire való nő egy 5 milliós Suzuki Vitarából száll csak ki alaphangon. Ezeknek az ócska 1 millió ft alatti autótulajok javának nincs párja, vagyis ritkán látni. Tisztelet a kivételnek.
2019. dec. 22. 09:49
 17/36 A kérdező kommentje:
Igen, tesco. Ugye szívesen fényképeznék autókat, belőle kiszállókat, de azt nem lehet, plusz ide sem tehetném fel a képet. De tény, hogy 10 per 7 esetben valamire való nő több milliós (3-4+)autóból száll ki mindig
2019. dec. 22. 09:51
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a hyundai egy csajozós autó... Értem
2019. dec. 22. 09:55
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Kéne neked valami hobbi, ami nem mások utáni leskelődés.

Amúgy a barátomnak nincs kocsija, nekem van. Na, ilyenkor mi van?

2019. dec. 22. 09:58
 20/36 anonim ***** válasza:
87%

"Én is azt látom, hogy valamire való nő egy 5 milliós Suzuki Vitarából száll csak ki alaphangon."

Valamire való nőőő???? Egy kocsi és a külseje alapján?

Ne csodálkozz, ha ezek után a kocsidról ítélnek meg, sok más értéked nem nagyon lehet...

2019. dec. 22. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!