Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a, , képmámor " a nőknél, hogy azonnal képet akarnak a férfiról és ha nem valami nagyon jó pasit látnak rajta, akkor inkább mindenféle eddig meglévő kommunikációt megszakítanak vele? Ez mire jó?

Figyelt kérdés
2019. dec. 21. 19:05
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Max az van, hogy már félnek küldeni, mert nem jön visszajelzés, vagy válasz.
2019. dec. 21. 19:24
 12/27 anonim ***** válasza:
15%
A nők többsége jóképű eltartóról álmodozik.Ha nem jön össze kezdődik a macskavásárlás.
2019. dec. 21. 19:26
 13/27 anonim ***** válasza:
Minden nő jó pasit akar, méghozzá mindenáron. Ha nem tartozol közéjük, minek foglalkozzanak veled? Szánalomból?
2019. dec. 21. 19:27
 14/27 A kérdező kommentje:
jó de alig jut jóképű pasi minden nőnek, sőt, mivel kevesebb a jobb pasi, mint a csinos nő, így be kell érniük átlagos fazonnal. Vagyis élőben ezt látom. Akkor neten miért nem jó az átlag, ha a való életben jó?
2019. dec. 21. 19:28
 15/27 A kérdező kommentje:

Én azt látom, hogy az ilyen csinosabb nőknek nem nagyon jut olyan pasi, mint a képen, sokkal gyengébb kaliberekkel vannak párban. De a neten ezt a pasit, vagy hasonlót várnak. Nagyon fura ez számomra.

[link]

2019. dec. 21. 19:31
 16/27 anonim ***** válasza:
5%

"jó de alig jut jóképű pasi minden nőnek, sőt, mivel kevesebb a jobb pasi, mint a csinos nő, így be kell érniük átlagos fazonnal. "

Szerinted miért osztoznak a nők a jó pasikon? Miért fekszenek le velük tucatjával, a párkapcsolat legkisebb reménye nélkül is? Azért meg alig van belőlük, de mindegyikük ilyet akar.

2019. dec. 21. 19:37
 17/27 A kérdező kommentje:
na igen, ez nagyon nagy gáz. És akkor még miért a férfiak a hűtlenek? Szerintem lassan nőből több van, aki félrek...
2019. dec. 21. 19:40
 18/27 anonim ***** válasza:
92%
Én lány vagyok, de a pasiktól tapasztalom ezt főleg itt. Kérnek képet es utána nem válaszolnak, vagy ha facet megadok akkor tiltanak ott is 2 perc beszélgetés után. Azóta nem ismerkedek neten.
2019. dec. 21. 19:44
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha képek kérnek, küldök nekik egy Picassot vagy van Gogh-ot. Esetleg faképnél hagyom őket.
2019. dec. 21. 19:54
 20/27 anonim ***** válasza:
Bronson azért nem semmi. A linkelt képeden sem egy nyeszlett ürge. Szóval ha tényleg Bronsonos a pali, nem csodálom, ha vonzónak találják a nők.
2019. dec. 21. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!