Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a, , képmámor " a nőknél, hogy azonnal képet akarnak a férfiról és ha nem valami nagyon jó pasit látnak rajta, akkor inkább mindenféle eddig meglévő kommunikációt megszakítanak vele? Ez mire jó?
Valoban a belso szamit! De ha kulsore nem vonzodunk az adott pasihoz,nem fog menni.. Nem kell top ffi modellnek lennie de ha tenyleg nem vonzza az adott not nem fog menni.
23n
Én nagyon sok átlag párt látok, nagyon sokszor olyat is, hogy a pasi full nyomi, a lány csinos. Mégis ha itt vagy netes társkeresőn képet kérnek, akkor nem totál átlag férfit várnak viszont róla, hanem azt a férfiak 5%-át, akiket minden 3. nő megbámul. Mint Tom Crusiset a Mixer című filmben. Ha nem őt, vagy ilyesmit látnak, inább soha vissza sem írnak.
Fontos a külső aki azt mondja, hogy nem az mind hazudik.
De ez egy agyonrágott téma már basszus..
Idegen emberekről van szó, ha nem tetszik minek folytatni? Én férfi vagyok de én sem folytatnám az ismerkedést ha nem tetszik a nő.
Hagyjuk már ezt a ne vonz dogot, ma is a tescoban nem egy olyasmi fazonú pasit láttam nagyon csinos nővel, mint volt fiatal korában Charles Bronson . Biztos nagyon vonzódnak hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!