Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor zátonyra futott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor zátonyra futott a beszélgetés, ismerkedés ezzel a lánnya a Tinderen?

Figyelt kérdés

Pár hete regisztráltam a tinderre és összehozott az app a lánnyal, aki az üzenetemre visszaírt és elkeztünk beszélgetni, ismerkedni. Azt mondtam neki, hogy beszélgetés, barátkozás és ismerkedés miatt regisztráltam mivel egyedül álló vagyok, és komoly párkapcsolat alakulása reményében próbálgatom az appot. Tehát elmodtam neki, hogy idővel komoly kapcsolatot szeretnék, azt mondta, hogy ő is komoly kapcsolatban gondolkodik.

Beszélgettünk személyes dolgokról amiről ilyenkor, ismerkedéskor szokás.

Az egyik üzenetemre azonban megfeneklett a dolog, ezt ítuk idézem:

Én: "Van Facebookod? Elkérhetem? Én Xyz Zxy néven vagyok megtalálható a Facebookon."

Ő: "Ne haragudj de én nem szoktam ilyen hamar megadni :D"

Én: "Értem"

És ezzel abban maradt a dolog. Mindezt két, két és fél hét Tinderes üzengetés, beszélgetés után mondtam neki. Akkor most végül is arra következtettem, hogy nem is akart semmi különöset csak szórakozott velem.

2019. dec. 19. 15:41
1 2 3
 21/21 Rockarc ***** válasza:
81%

Kar ennyit varni. Par nap legkesobb egy heten belul legyen randi. A legtobbszor csak utana van barmilyen kontakt csere, vagy kozvetlen a randi elott. En annyit szoktam tenni, hogy megadom a randi elott a telefonszamom, ha kozbejonne valami, akkor tudjon ertesiteni. Altalaban ilyenkor en is kapok szamot.

Nagyon rossz taktika, ha neten keresztul szeretned, hogy beled szeressen, elkepzel valahogy, majd eloben egy tok masik embert kap, aki nem ugy reagal, ahogy elkepzelte. Nem ramenosseg 2-3 nap utan randit kerni, ha gyorsnak erzi a tempot, akkor csak 1 het mulva fog "raerni". Ha pedig o is ugy gondolkodik, hogy eloben dol el minden es jobb hamarabb, mint kesobb, akkor nem tunsz mimozanak.

43F

2019. dec. 20. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!