Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor zátonyra futott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor zátonyra futott a beszélgetés, ismerkedés ezzel a lánnya a Tinderen?

Figyelt kérdés

Pár hete regisztráltam a tinderre és összehozott az app a lánnyal, aki az üzenetemre visszaírt és elkeztünk beszélgetni, ismerkedni. Azt mondtam neki, hogy beszélgetés, barátkozás és ismerkedés miatt regisztráltam mivel egyedül álló vagyok, és komoly párkapcsolat alakulása reményében próbálgatom az appot. Tehát elmodtam neki, hogy idővel komoly kapcsolatot szeretnék, azt mondta, hogy ő is komoly kapcsolatban gondolkodik.

Beszélgettünk személyes dolgokról amiről ilyenkor, ismerkedéskor szokás.

Az egyik üzenetemre azonban megfeneklett a dolog, ezt ítuk idézem:

Én: "Van Facebookod? Elkérhetem? Én Xyz Zxy néven vagyok megtalálható a Facebookon."

Ő: "Ne haragudj de én nem szoktam ilyen hamar megadni :D"

Én: "Értem"

És ezzel abban maradt a dolog. Mindezt két, két és fél hét Tinderes üzengetés, beszélgetés után mondtam neki. Akkor most végül is arra következtettem, hogy nem is akart semmi különöset csak szórakozott velem.

2019. dec. 19. 15:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Értem #10-es. Kicsit túlzottan személyeskedő volt ez a "Vagy ha esetleg mást, azt nem veled." mondat.

Csak az az érdekes, hogy miért mondta akkor hogy komoly kapcsolatban gondolkodik. Megérettem volna, ha változik a véleménye és elmodja, hogy meggondolta magát a komoly dolgokkal kapcsolatban.

2019. dec. 19. 16:09
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
#16.09 Még gyűjtesz egy kis tapasztalatot, aztán már nem fogsz ilyeneken fennakadni. Mégis mit mondjon? Hogy fényeztetni szeretné az egóját? Vagy hogy beszélgetőtársra vágyik? Vagy hogy unatkozik? Arra várhatsz.
2019. dec. 19. 16:13
 13/21 A kérdező kommentje:
Kolompár Achillesz, ez érthető.
2019. dec. 19. 16:13
 14/21 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy csak unatkozott és azért van a Tinderen, hogy valakivel összehozza az app, beszélgessen és levezesse az unalmát. Nem komoly ismerkedési szándékkal van fenn a lány.
2019. dec. 19. 16:16
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szetintem jobban is jártál. Aki 2 hétig válaszolgat, és utána még facebook-ját sr meti megadni, annál valami gond van. Persze én a helyedben rákérdeztem volna, hogy ha nem adja meg "ilyen korán", akkor egyáltalán tetszem-e neki. Ahogy mondtad, nem baj, ha nem, de ne húzzátok egymás idejét feleslegesen.

Van amikor azt hiszed már egyenesben vagy, erre a csaj meggondolja magát, hát ilyen ez a mai világ... Csak a nőkkel ne kezdjen az ember, ha jót akar magának...

2019. dec. 19. 16:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg az van, amit egyik válaszoló írt, hogy mivel te megadtad a neved, lecsekkolt, nem tetszettél neki, és ezt a kibuvot használta. Sajnos ilyenek a nők, már volt egy korábbi kérdés ami ezt a témát boncolgatta, hogy a nők nem fogják a szemedbe mondani hogy ronda vagy és nem jössz be külsőre, inkább mellé beszélnek stb :/
2019. dec. 19. 16:37
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsan lecsekkolt és kukázott.

A legközelebbit egy kv-ra hívd meg előbb.

2019. dec. 19. 17:31
 18/21 anonim ***** válasza:
49%
Ha 1-2 nap után nem hozod fel a személyes találkozót, a nő nem fog komolyan venni. Most is ez a helyzet.
2019. dec. 19. 17:43
 19/21 A kérdező kommentje:
Sajna nem értem rá találkozót kérni mert dolgoztam. Ezt említettem is neki a levelezés során.
2019. dec. 19. 18:00
 20/21 anonim ***** válasza:
De nem is kell 1-2 nap utan talalkozot kerni. Mondjuk teny h eleg lassan haladt ha kinden nap beszeltetek, en mondjuk egy het utan mae 4-5 aktivabb levelezessel töltött nap utan varnam h mikor talalkozunk es mondjuk 1 hetre legkesobb talalkoznek. Ha ket het alatt minden nap beszeltetek es csak fbig jutottatok, akkor eleg lassu volt a dolog eleve. Amugy ne vedd a szivedre, lehet x masik sraccal beszelget. Amikor en ismerkedtem nőként tinderen es egyeb platformon, tudtam h a masiknak meg x masik ember bejohet a kepbe.
2019. dec. 19. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!