Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor zátonyra futott a beszélgetés, ismerkedés ezzel a lánnya a Tinderen?
Pár hete regisztráltam a tinderre és összehozott az app a lánnyal, aki az üzenetemre visszaírt és elkeztünk beszélgetni, ismerkedni. Azt mondtam neki, hogy beszélgetés, barátkozás és ismerkedés miatt regisztráltam mivel egyedül álló vagyok, és komoly párkapcsolat alakulása reményében próbálgatom az appot. Tehát elmodtam neki, hogy idővel komoly kapcsolatot szeretnék, azt mondta, hogy ő is komoly kapcsolatban gondolkodik.
Beszélgettünk személyes dolgokról amiről ilyenkor, ismerkedéskor szokás.
Az egyik üzenetemre azonban megfeneklett a dolog, ezt ítuk idézem:
Én: "Van Facebookod? Elkérhetem? Én Xyz Zxy néven vagyok megtalálható a Facebookon."
Ő: "Ne haragudj de én nem szoktam ilyen hamar megadni :D"
Én: "Értem"
És ezzel abban maradt a dolog. Mindezt két, két és fél hét Tinderes üzengetés, beszélgetés után mondtam neki. Akkor most végül is arra következtettem, hogy nem is akart semmi különöset csak szórakozott velem.
Megnézett téged fb-on és ott már nem tetszettél neki, és sajnos a számára egyszerű utat választva nem jelentkezett többé.
Vagy B verzió: kamu a csaj, csak szórakozott a barátja mellett pl.
Ne legyél naív, rajtad kívül még másokkal is beszélgetett.
Nem te voltál a befutó.
Tök felesleges 2 hétig írogatni, mert személyes találkozás dönt úgyis.
Mellesleg nagy reményeket ne fűzz a tinderhez, mert bármelyik pillanatban ráírhat egy nálad jobb pali és egyből kukázva leszel.
Nekem volt hogy akkor lépett le a csaj, mikor már a randi napját is lebeszéltük.
Volt aki 2 találkozás után lépett le, pedig semmi jel nem utalt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!