Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, miért sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, miért sikertelen sok férfi a nőknél általában?

Figyelt kérdés
Nagyon gyakori ez, rengeteg férfit érint ... Egy férfi évek óta szingli, sorozatban kapja a visszautasítást és bármit csinál nincs sikere , milyen okai lehetnek ennek a helyzetnek?
2019. dec. 19. 13:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne bajom azzal, ha betegesen rám van kattanva valaki, feltéve, hogy olyan személyről van szó legalább, aki nekem is bejön, valamennyire viszonyozni is tudom az érzéseit.. De sajnos tapasztalok olyant, amikor olyasvalaki van rám kattanva, aki esetében nem értem, hogy miért épp ő, mit akar ez az ember tőlem, miközben abszolút nem vagyunk egy hullámhosszon.
2019. dec. 19. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Előnytelen arc és/vagy elhízás.
2019. dec. 19. 15:11
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Mert csak a felso 20%erdekli a noket a ferfiakbol
2019. dec. 19. 15:24
 14/16 anonim ***** válasza:
19%

Aki nem kap nőt, az megérdemli a sorsát!

Mert ugye SOK nő nem kell a paliknak, mert: husos, gyereke van, túl magas, kicsi a csecse, csóró, szőrös a nunija,...

2019. dec. 19. 15:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Baromira nagyon-nagy elvárásaik vannak részben a nőknek, részben a férfiaknak, és ezek az utak nem találkoznak szinte sosem egymással.
2019. dec. 19. 20:52
 16/16 anonim ***** válasza:
82%
14: Normális ember nem "nőt kapni" akar, hanem társat találni. És kell, hogy vonzónak találjam. Ha husis az nem zavar, ha fél mázsa zsírja van, az igen. A szőrös nuni nem zavar, a szőrös arc igen. A gyerek nem zavar, az exe aki láthatás címen jópofizik, ő viszont igen. A magassága nem zavar, de ő kiköti, 180 alatt ne. 178 vagyok. Nahát, mekkora mocsok vagyok, hogy nem kellene ilyen "csodás" nő!
2020. jan. 21. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!