Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem fedezték volna fel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem fedezték volna fel az internetet akkor kevesebb sikertelen, incel férfi lenne?

Figyelt kérdés

Eléggé úgy látom hogy főleg az internet révén lett a nőknek ekkora igényük. Mikor nem volt internet átlag Marika összetette két kezét hogy az utcában elő Józska ramosolygott és nem baj ha nem olyan helyes, egy fokkal legalább szebb az ördögnél és legalább Marika nem fog vénasszony maradni.

Ma Marika felmegy az internetre, agyon dicsérik facen és helyes sportos pasik tömkelege jelöli be tinderen vagy 1000 levelet kap társkeresőn

2019. szept. 24. 07:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
86%
Ugyanennyi lenne, csak nem tudnánk róluk.
2019. szept. 24. 07:05
 2/30 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem attól még létezne a jelenség, csak nen tudnánk róla, nem lenne neve, nem lenne közössége.
2019. szept. 24. 07:06
 3/30 anonim ***** válasza:
23%
Nem lenne ennyi magamutogató csaj sem. Nem lenne ennyire látványos rivalizálás, lássa mindenki milyen jó csajom/pasim van.
2019. szept. 24. 07:15
 4/30 anonim ***** válasza:
23%

Azert kerdezz meg egy lepukkant lottozo-dohanybolt-korcsma Bermuda-haromszogben tengodo 50-es hapsit, hogy fiatalkoraban milyen nok voltak meg neki. Valszeg jobbak, mint neked.

Most ha egy ferfi nem gyur, nem oltozkodik divatosan, elegge romlanak az eselyei. Akkoriban a gyurast eleg kevesen uztek. Nem volt alap. A sport a sormeccs volt a kollegakkal. Oltozkodes.... Volt 5 fele ruha a Skalaban azt hello. Markas cuccok a dollarboltban, tobb havi fizetesert. Amerikai farmergatya a Tangon, szinten tobb havi fizetesert. Akinek volt, az vigyazott ra, mint a szeme fenyere.... Nem hajitotta be a mosogepbe, farmertisztito a Nandorfejervari uton volt Kelenfoldon.

Tehat igen, kevesebb volt az incel, mert a nok igenye sem volt akkora mint most. Persze voltak akkor is nok, akinek a parttitkar fia kellett, de joval kevesebb.

2019. szept. 24. 07:20
 5/30 anonim ***** válasza:
70%

Nehogy azt hidd, hogy intelligens, magát valamire is tartó nőnek internet nèlkül bejönne egy síró-picsogó, sikertelen, tehetetlen, férfiatlan puhatestű.

Nem az internetet meg a nagy igényű nőket kellene hibáztatni, hanem magatokat összeszedni, és olyan szintre hozni, hogy a nők kíváncsiak legyenek rátok.

Mégis mit vártok? Hogy a nők kényszerből legyenek veletek???

Mert ez a férfiatlan felelősséghárítgatás egy normális nőnek sem jön be.

A napokban beszélgettem egy helyes, jófej, férfias, intelligens nős férfival, és azt mesélte, hogy rengeteg nő ismerőse panaszkodik, hogy egyedül van, és csak vállalhatatlan alakok próbálkoznak.Ezzel szemben ő úgy látja, hogy ha ő keresne szeretőt, sokkal könnyebben találna, mert rengeteg gyönyörű, intelligens nő maradt egyedül, ugyanis eleve több nő van, a valamirevaló férfiak foglaltak, a többi pedig vagy meleg, vagy agyhalott.

Elkeseredtem, hogy ő is így làtja.

N/30

2019. szept. 24. 07:22
 6/30 anonim ***** válasza:
69%
#4 szerintem én is tudok olyan jó csajokat hazudni mint az 50-es kocsmatöltelékek. :)
2019. szept. 24. 07:23
 7/30 anonim ***** válasza:
88%

Ez a "fokkal szebb az ördögnél" duma soha nem volt igaz, mindig is a jóképű férfiak voltak a nyerők, meg lehet nézni a 30-as évek filmjeit.

A gyúrás ma sem alap, a jóképűség viszont igen.

Nem kell egy topmodell pasinak lenni, de ha átlagosan helyes sem vagy, az ismerkedéssel bajban leszel.

Azt meg hagyjuk már hogy átlag Marika 1000 levelet kap a sportos helyes pasiktól állandóan. Hol igaz. Ahogy az sem, hogy a mickey egér fejű fogatlan beles nemtudomki fiatal korában végigkúrta a fél várost. Hagyjuk már. A dagadt ronda csajokat reszelgette max és ma sincs jobb lehetősége annak aki csúnya.

2019. szept. 24. 07:40
 8/30 anonim ***** válasza:
66%
Valószínűleg igen. Annak idején a falu bikájára hajtottak a nők. Most a megye vagy az ország bikájára, mert meg tudnak ismerkedni vele.
2019. szept. 24. 07:41
 9/30 anonim ***** válasza:
70%

ma 07:22

A kívül-belül "valamire való" nők foglaltak többnyire. Amikor nem, akkor is 30 pasibol van esélyük válogatni és rövid időn belül találnak is párt.

Nyílván van egy réteg, aki kívül és belül is gázabb, mint amilyennek tartja magát, az ilyen nők akkor sem ismernék fel, kivel lehetne jó kapcsolatuk, ha egy szőke herceg érkezne fehér lovon. Ők rendszerint mindenért a férfiakat okolják.

És ugyan így meg van ez a férfiak körében is, igazából nem ad magára, de elvárja, hogy nője legyen.

Egy kiegyensúlyozott normális férfi és nő nem az ellenkező nemet hibáztatja, hanem magába néz. Meg körül az utcán. Furcsa módon egészen "ronda" emberek is megtalálják sokszor a párjukat. Sokszor boldogabb életet élnek, mint az instap**csák, meg "macsó férfiak".

És én ezt egy átlagos "puhatestű" "férfiatlan" férfiként mondom, akinek már több ideig volt jó működő kapcsolata, mint a kigyúrt "művelt" haverjának..

Azzal is tisztában vagyok, mi az én gyenge pontom: az, hogy szorongó típusú ember vagyok. De fura módon van mivel kompenzálni. És voltam már számomra kívül-belül gyönyörű nővel kapcsolatban.

Szerintem elöbb mindenki a saját háza táján söprögessen..

2019. szept. 24. 07:44
 10/30 anonim ***** válasza:
73%

Haha, nem a nők szálltak el az internet miatt, hanem a sikertelen férfiak! Incelek azok, akik csak az internet miatt léteznek.

Régen nem találtak egymásra ezek a férfiak, mert kevesen voltak. Dolgozni kellett naphosszat, így nem is nagyon volt idejük az aberráltságaikon gondolkozni, nem jutottak el a totális leépülésig, mint ahol manapság az incelek többsége tart. Most meg itt hergelik egymást, kamufájdalmakat találnak ki, elferdítik a valóságot, mint valami személyiségzavaros, egészen addig, amíg akár ölni is képesek.

Pedig a gyilkos incelek pont azok, akiknek kinézetük alapján juthatna normális nő is, csak mivel bomlott elméjűek, ezért senki sem fogja megtűrni, hogy egy ilyen legyen mellette.

2019. szept. 24. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!