Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 30 feletti nők, akiken huszonévesen rengeteg csávó keresztülment, milyen alapon várják el a rendes, hűséges, normális férjet?
Nem régiben randiztam egy elég szép lánnyal. Én 32, ő 30. Régóta a legjobb randim volt, nem kapkodós, de hülyéskedős, tartalmasat beszélgetős. Megtudtam, hogy hosszú kapcsolatra vágyik, egy nem feltétlen túl izgalmas ( :D ), de rendes, megbízható férfivel. Gyereket is szeretne, de nem kapkod, ha nem jön össze, akkor így járt. Bár az állása elég gyenge, vagyona viszont van, mert okos lány és ingatlanozásból összeszedett pár milliót meg egy lakást. Ez utóbbit azért írom csak le, hogy egyértelműen nem a pénzt látta bennem.
A 2-ik, 3-ik randin aztán kezdtek kiderülni róla dolgok: elmondta, hogy az egyetemi évei alatt annyi mindent kipróbált (igen, a szexben), amennyi másnak egy életre is elég lenne. Mesélt 1-2 perverziójáról is, amik bár nem betegesek, de azért több mint egyértelmű, hogy egy időben a testét kb. bárki használhatta, aki egy kicsit is rámenős volt. Nekem ez nagyon nem tetszett, meg is mondtam neki, de a lényeg nem ez.
Körbekérdeztem az ismerőseimet, szerintük ez normális-e. Nemtől függetlenül nagy többségben azt a választ kaptam, hogy bár nem a legjobb dolog, de semmi kivetnivaló nincs ebben: élje ki magát mindenki, jár neked, amit szeretnél, ha nem tetszik akkor ez van, ezt kell szeretni.
Nos, én pedig gondolkodtam, és a következőkre jutottam: nem lehet olyan, hogy a káposzta is megmarad, és a kecske is jóllakik.
Én fiatalabb koromban egy introvertált, nehezen csajozó, nem kifejezetten lúzer, de csendes, óvatos emberke voltam. Barátaim voltak, bulizni jártam, de jelentősen alulértékeltem magam, és ezt látták a csajok is.
Ma sem vagyok a szöges ellenkezője, de az akkori önmagamhoz képest sokat fejlődtem. Szakmailag sikeres, önellátó, pénzügyileg és személyiségben is többé-kevésbé kiegyensúlyozott vagyok. Több lábon állok, megtehetem, amihez kedvem van. Egyszóval alkalmas férjnek, hosszú távú kapcsolatra. Pont olyan férfi, amilyenre ezek a nők most, 30 felett vágynak, és akik régebben még észre sem vettek, vagy ha mégis, kb. összeröhögtek, hogy mit próbálkozik ez a nyomi. És tényleg ez az igazság, régen egy ilyen (külsejű) nő hozzám sem szólt volna.
Most azt gondolom, kissé egy buddhista bölcs nyugalmával, másrészt rohadtul felháborodva, hogy ezek a nők egyáltalán nem érdemlik meg a boldogságot. De nem is, hogy nem érdemlik, nem is képesek rá; hogy lehetne képes bárki szeretet adni és elköteleződni, aki az érzelmi tartalékait már réges régen elkótyavetyélte? Vagy tényleg azt gondolják, hogy aki bármi különösebb emberi követelményt nem támasztva odaadta magát fűnek-fának, annak joga van bármit elvárni a leendő férjétől? Vagy most hirtelen száz és száz férfi helyett képes lesz egyetlen egyet szeretni élete végéig? Tőle mi várható el, ő mit képes ezek után nyújtani? Mi alapján tiszteljem őt, ha a nőiességét már ilyen módon elherdálta? Én hordjam más levetett szennyesét, és legyek boldog csupán attól, hogy szép?
A félelmetes nem is az, hogy találkoztam egy ilyennel, hanem hogy egy egész nemzedéknél látom ezt, mivel ha nem ez lenne a norma, akkor senki nem venné a bátorságot, hogy emberileg felmentse az ilyet a felelősség alól!
Még szerencse, hogy akivel mi szívesen összejönnénk és hosszú távra, hűségben terveznénk, az nem te vagy és nem is úgy gondolkodik, mint te.
Én is szexeltem pár emberrel, igaz, 20 alatti ez a szám, de pont leszarom, mit gondol egy idegen erről, ha amúgy van egy normális kapcsolatom, életre szóló tervekkel és kötődéssel kölcsönösen. Én is csak egy emberrel lehetek egyszerre, csak annak az egynek a véleményére adok ezidő alatt.
#Aswad05
A baromsag akkor is az, ha sok helyen megjelenik. A mai vilagban mindenre es annak az ellenkezojere is talasz a neten rengeteg forrast. Az egesz ugy kezdodik, hogy statisztika van gyartva egy onbevallason alapulo dolgobol, amit felfuznek egy masik statisztikara, majd messzemeno kovetkezteteseket vonnak le belole. Szerinted mennyivel kevesebb partnert vallottak be 50 evvel ezelott a nok, mint manapsag? Tuti annyi volt, akkor? Es most? Ebbol milyen grfikont akarsz megrajzolni? Hivatkozol a statisztikara, de meg az alapokkal sem vagy tisztaban. Csak szines legyen a grafikon azt kesz.
Nehogy mar szo nelkul hagyjam, ha baromsagot latok. Nyilvan terjesztheted az okorseget szabadon, van ra eleg kereslet, a taptalaj sose volt ezeknek az eszmeknek ilyen kedvezo, mint a mai tomegmedia, de nekem is jogom van odairni, hogy baromsag. Ha pedig az a problemad, hogy a neved miatt vagy kipecezve, akkor linkeld be egy masik accountrol, mint teszik azt masok. Ugyanez lenne a reakcio. Nem ellened, hanem az eszmeid ellen iranyulnak. Csak mar tenyleg semmit nem latsz a voros kodtol, azt hiszed minden rolad es ellened szol.
Hiaba jatszod az alertelmisegi gyereket, nagyon nem vagy tisztaban a vilaggal es annak a mukodesevel. A szuleidnek kellett volna az eletre nevelniuk, kudarcot vallottak. Te pedig annyira vagysz az akol melegere, hogy barhova befekszel, ahol megertenek. Ideje lenne mar meghaladni a neveltetesed korlatait, a felnotte valas tobbek kozott errol is szol. Az en korosztalyomban is voltak ilyen emberkek, mai napig osszefutok veluk neha, mint te. Sanyaru sorsa lett mindegyiknek kivetel nelkul. Szakember tudna csak segiteni rajtad, onerobol ezt nem oldod meg, csak egyre rosszabb lesz.
43F
Nekem teljesen mindegy mit hiszel el, mit nem. Ez nem változtat semmin sem. A szüleim szerintem a környezethez és adottságokhoz képest, viszonylag jól meg tudtak nevelni. Lényegében már 15 éves korom óta kiszálltam a családi fészekből (először csak hétvégére jártam haza, de 19 éves korom óta már csak évi négyszer látogatok haza, van hogy egy évig sem). Tehát elég önálló életem van már 20 éves korom előttről. Míg más férfiak 35 éves korukban is mamahotelesek... Szóval nem hinném, hogy akkora kudarcot vallottak volna.
42: egyetértek azzal, hogy a statisztikákat bármikor elő lehet ráncigálni, de érdemes lenne talán neked is az agyadat használnod akkor.
Miért gondolod azt, hogy a nők, akiknek nagyon sok partnerük volt, miért nem lesznek ettől kevésbé hűségesek később? Megtudtuk tőled, hogy statisztika szar, oké, akkor oszd meg velünk a fene nagy élettapasztalatodat. Indokold meg, hogy miért is ér szerinted ugyanannyit egy cafka, mint egy olyan nő, aki becsülettel vigyázott arra, hogy ne váljon szexuálisan elhasználttá, és annak az egyetlen egy partnernek tartogatta magát, akivel aztán tényleg elköteleződik egy életre.
Kiosztod az incel srácot, aki nem gyűlölködött, csak kifejtette az álláspontját. Akkor tőled megkérdezném, nem mintha szerintem releváns lenne: neked van családod? Mit tettél le ilyen téren az asztalra, ha már ehhez kötöd azt, hogy valakinek véleménye lehessen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!