Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a 30 feletti nők, akiken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a 30 feletti nők, akiken huszonévesen rengeteg csávó keresztülment, milyen alapon várják el a rendes, hűséges, normális férjet?

Figyelt kérdés

Nem régiben randiztam egy elég szép lánnyal. Én 32, ő 30. Régóta a legjobb randim volt, nem kapkodós, de hülyéskedős, tartalmasat beszélgetős. Megtudtam, hogy hosszú kapcsolatra vágyik, egy nem feltétlen túl izgalmas ( :D ), de rendes, megbízható férfivel. Gyereket is szeretne, de nem kapkod, ha nem jön össze, akkor így járt. Bár az állása elég gyenge, vagyona viszont van, mert okos lány és ingatlanozásból összeszedett pár milliót meg egy lakást. Ez utóbbit azért írom csak le, hogy egyértelműen nem a pénzt látta bennem.

A 2-ik, 3-ik randin aztán kezdtek kiderülni róla dolgok: elmondta, hogy az egyetemi évei alatt annyi mindent kipróbált (igen, a szexben), amennyi másnak egy életre is elég lenne. Mesélt 1-2 perverziójáról is, amik bár nem betegesek, de azért több mint egyértelmű, hogy egy időben a testét kb. bárki használhatta, aki egy kicsit is rámenős volt. Nekem ez nagyon nem tetszett, meg is mondtam neki, de a lényeg nem ez.

Körbekérdeztem az ismerőseimet, szerintük ez normális-e. Nemtől függetlenül nagy többségben azt a választ kaptam, hogy bár nem a legjobb dolog, de semmi kivetnivaló nincs ebben: élje ki magát mindenki, jár neked, amit szeretnél, ha nem tetszik akkor ez van, ezt kell szeretni.

Nos, én pedig gondolkodtam, és a következőkre jutottam: nem lehet olyan, hogy a káposzta is megmarad, és a kecske is jóllakik.

Én fiatalabb koromban egy introvertált, nehezen csajozó, nem kifejezetten lúzer, de csendes, óvatos emberke voltam. Barátaim voltak, bulizni jártam, de jelentősen alulértékeltem magam, és ezt látták a csajok is.

Ma sem vagyok a szöges ellenkezője, de az akkori önmagamhoz képest sokat fejlődtem. Szakmailag sikeres, önellátó, pénzügyileg és személyiségben is többé-kevésbé kiegyensúlyozott vagyok. Több lábon állok, megtehetem, amihez kedvem van. Egyszóval alkalmas férjnek, hosszú távú kapcsolatra. Pont olyan férfi, amilyenre ezek a nők most, 30 felett vágynak, és akik régebben még észre sem vettek, vagy ha mégis, kb. összeröhögtek, hogy mit próbálkozik ez a nyomi. És tényleg ez az igazság, régen egy ilyen (külsejű) nő hozzám sem szólt volna.

Most azt gondolom, kissé egy buddhista bölcs nyugalmával, másrészt rohadtul felháborodva, hogy ezek a nők egyáltalán nem érdemlik meg a boldogságot. De nem is, hogy nem érdemlik, nem is képesek rá; hogy lehetne képes bárki szeretet adni és elköteleződni, aki az érzelmi tartalékait már réges régen elkótyavetyélte? Vagy tényleg azt gondolják, hogy aki bármi különösebb emberi követelményt nem támasztva odaadta magát fűnek-fának, annak joga van bármit elvárni a leendő férjétől? Vagy most hirtelen száz és száz férfi helyett képes lesz egyetlen egyet szeretni élete végéig? Tőle mi várható el, ő mit képes ezek után nyújtani? Mi alapján tiszteljem őt, ha a nőiességét már ilyen módon elherdálta? Én hordjam más levetett szennyesét, és legyek boldog csupán attól, hogy szép?

A félelmetes nem is az, hogy találkoztam egy ilyennel, hanem hogy egy egész nemzedéknél látom ezt, mivel ha nem ez lenne a norma, akkor senki nem venné a bátorságot, hogy emberileg felmentse az ilyet a felelősség alól!

2019. dec. 17. 18:30
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
50%
utolsó ebben van igazság, jobb úgy előadni hogy 1-2 emberrel volt kapcsolata, azok is hosszú évekig tartottak.
2019. dec. 17. 20:53
 32/46 anonim ***** válasza:
92%
Bocs, 29-es, de a nők nagy részének eszében sincs egy kérdezőhöz hasonló balekhez hozzámennie. A menő nőcsábász és a béna balek mellett ott vannak a normális pasik, akiknek szintén voltak kapcsolatai korábban, normálisan néznek ki, értelmesek, és normális egzisztenciával rendelkeznek.
2019. dec. 17. 20:55
 33/46 anonim ***** válasza:
18%
A k...a az mindig k...a marad, hagyd ezt a kapcarongyot...
2019. dec. 17. 21:06
 34/46 anonim ***** válasza:
12%
#32 a, khm, sokat megélt nők jellemzően az ilyen balfékek mellett kötnek ki, az általad leírt, normális férfiak átlátnak a szitán. Én nem egy ilyen nő pályafutását volt alkalmam végigkövetni, mindegyiket egy vérlúzer vett el, akit pár év után ki is dobtak az életükből.
2019. dec. 17. 21:08
 35/46 anonim ***** válasza:
88%
Volt egy középiskolai barátnőm. Faluról származott, a szülei nagyon szigorúan fogták. Elment más városba egyetemre, 4 év alatt kipasizta, kitombolta magát. Majd elment egy kisvárosba dolgozni, férjhez ment egy normális, nem balek pasihoz, 3 gyerekük van, és boldogan élnek.
2019. dec. 17. 21:31
 36/46 anonim ***** válasza:
85%

"hogy az egyetemi évei alatt annyi mindent kipróbált (igen, a szexben), amennyi másnak egy életre is elég lenne"

Kérdező, de ez miért baj? Nincs a nőkbe számláló beépítve.

2019. dec. 17. 21:40
 37/46 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként nem a nőt védjük, hanem arról beszélünk, hogy a kérdező álszent, egyértelműen látszik, hogy irigy, mert ő is ezt szerette volna csinálni, csak nem tudta. És olyan ocsmány dolgokat mond (egy ilyen nőnek nincs joga elvárni a hűséget, más levetett szennyese stb) amilyeneket egy normális értékrendű ember nem mondana. Simán mondhatna annyit, hogy "ne haragudj, de én ezt soknak találom, nekem nem fér bele." És akkor elhinném, hogy a kérdező egy rendes ember. De sajnos nem az. Ő ítélkezik, aztán azon háborogtok itt, hogy erre rávilágítunk.
2019. dec. 17. 22:19
 38/46 anonim ***** válasza:
47%
Mondjzk soha nem értettem, hogyan lehet érzelmek nélkül fűvel fával szexelni, szerintem ez olyan, amit az ember tudatlansagból, éretlenségből csinál fiatalkorában, nálam ez kimaradt. Van az a verzió, hogy valaki ezen a szinten túllép, és van aki megreked, de az vilagosan látszik, hogy a promiszkuitással valò gyökeres szakìtás nélkül ez a kapcsolat nem működne sokáig, maximum ha a nyitott házasságot mindketten elfogadják. Azzal sincs semmi baj, ha kérdező nem ilyen kapcsolatot szeretne. Ja és nincs bennem elítélés, mindenki ùgy éli meg boldogságot, ahogy neki szimpi, mondjuk én demiszexuális vagyok. Le lehet pontozni ezért, kb. semmenyire nem érdekel.
2019. dec. 17. 22:27
 39/46 Rockarc ***** válasza:
42%

Mar megint ezek az incel baromsagok.

"Maxim #80: The more cocks that have ravaged a woman, the less any one cock will mesmerize her."

Egy tudomanyos alapossagu cikkben tuti ilyen konkluziokat vonnak le. Ja nem. Hol van leirva, hogy mekkora mintan, milyen kivalasztasi mechanizmus alapjan lehetett bekerulni a "meresbe"? Egyaltalan ki ellenorizte, hogy valoban mennyi partneruk volt korabban? Hanyszor ismeteltek meg kulonbozo mintan a kiserletet?

Ezeket ugyanolyan elbas.zott hulyegyerekek rajzolgatjak, mint amilyenek ti vagytok. Tessek adok nektek en is egy virtualis grafikont. Akinek 15 evesen 0 csaja volt, 25 evesen szinten ennyi, akkor a ket pontot osszekotve, meghosszabbitva 75-ig, pont annyi csaja lesz. Kerlek ezt is kezd el bemasolgatni mindenhova, hiszen statisztika, egy csomoan meg tudjak erositeni.

43F

2019. dec. 17. 22:30
 40/46 anonim ***** válasza:
29%

Na látod, pont azért linkeltem be ezt. Mert különben észre sem vennétek, pl a #21-es válaszom is érdekes módon totál elkerülte a figyelmed. Megjegyzem az első cikk hangvételével én sem egyezem. De a benne szereplő adatok valósak, és máshol is lehet találni erről adatokat. De ha normális higgadt cikket linkelek azt észre sem veszitek.

De teljesen mindegy. Ugyanis ti itt az oldalon (az élükön veled, kedves Rockarc barátom) már régen eldöntöttétek, hogy egy pszichopata autista gyűlölködő vagyok (és természetesen Hitler hozzám képest kiscserkész volt), mindössze csak azért mert megtudtátok rólam, hogy incel vagyok és sikertelen a nők terén. Így lényegében mindegy mit írok-linkelek úgyis a kákán is a csomót fogjátok keresni. Tehát ha pl belinkelek egy cikket a Baptista Szeretetszolgálat Mikulásdoboz-osztogató programjáról, arra is azt fogjátok írni: "Na ez a sikertelen lúzer biztos csak uszítani akar a nők ellen! Eleve, hogy képzeli, hogy ilyen linket küld, mi lehet a szándéka?" vagy valami ilyesmi...

Ezért én már hozzászoktam, hogy a külvilágtól függetlenül hozok döntéseket, és nem érdekel, hogyha ezért mások gyűlölködni fognak. Olyan vagyok mint az a cowboy aki az egyetlen volt a szenátusban, aki nem szavazta meg az indiánok elzavarását, mert az erkölcsi ítélete nem engedte ezt meg (hiába utálták emiatt a többi amerikai politikusok).

2019. dec. 17. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!