Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a 30 feletti nők, akiken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a 30 feletti nők, akiken huszonévesen rengeteg csávó keresztülment, milyen alapon várják el a rendes, hűséges, normális férjet?

Figyelt kérdés

Nem régiben randiztam egy elég szép lánnyal. Én 32, ő 30. Régóta a legjobb randim volt, nem kapkodós, de hülyéskedős, tartalmasat beszélgetős. Megtudtam, hogy hosszú kapcsolatra vágyik, egy nem feltétlen túl izgalmas ( :D ), de rendes, megbízható férfivel. Gyereket is szeretne, de nem kapkod, ha nem jön össze, akkor így járt. Bár az állása elég gyenge, vagyona viszont van, mert okos lány és ingatlanozásból összeszedett pár milliót meg egy lakást. Ez utóbbit azért írom csak le, hogy egyértelműen nem a pénzt látta bennem.

A 2-ik, 3-ik randin aztán kezdtek kiderülni róla dolgok: elmondta, hogy az egyetemi évei alatt annyi mindent kipróbált (igen, a szexben), amennyi másnak egy életre is elég lenne. Mesélt 1-2 perverziójáról is, amik bár nem betegesek, de azért több mint egyértelmű, hogy egy időben a testét kb. bárki használhatta, aki egy kicsit is rámenős volt. Nekem ez nagyon nem tetszett, meg is mondtam neki, de a lényeg nem ez.

Körbekérdeztem az ismerőseimet, szerintük ez normális-e. Nemtől függetlenül nagy többségben azt a választ kaptam, hogy bár nem a legjobb dolog, de semmi kivetnivaló nincs ebben: élje ki magát mindenki, jár neked, amit szeretnél, ha nem tetszik akkor ez van, ezt kell szeretni.

Nos, én pedig gondolkodtam, és a következőkre jutottam: nem lehet olyan, hogy a káposzta is megmarad, és a kecske is jóllakik.

Én fiatalabb koromban egy introvertált, nehezen csajozó, nem kifejezetten lúzer, de csendes, óvatos emberke voltam. Barátaim voltak, bulizni jártam, de jelentősen alulértékeltem magam, és ezt látták a csajok is.

Ma sem vagyok a szöges ellenkezője, de az akkori önmagamhoz képest sokat fejlődtem. Szakmailag sikeres, önellátó, pénzügyileg és személyiségben is többé-kevésbé kiegyensúlyozott vagyok. Több lábon állok, megtehetem, amihez kedvem van. Egyszóval alkalmas férjnek, hosszú távú kapcsolatra. Pont olyan férfi, amilyenre ezek a nők most, 30 felett vágynak, és akik régebben még észre sem vettek, vagy ha mégis, kb. összeröhögtek, hogy mit próbálkozik ez a nyomi. És tényleg ez az igazság, régen egy ilyen (külsejű) nő hozzám sem szólt volna.

Most azt gondolom, kissé egy buddhista bölcs nyugalmával, másrészt rohadtul felháborodva, hogy ezek a nők egyáltalán nem érdemlik meg a boldogságot. De nem is, hogy nem érdemlik, nem is képesek rá; hogy lehetne képes bárki szeretet adni és elköteleződni, aki az érzelmi tartalékait már réges régen elkótyavetyélte? Vagy tényleg azt gondolják, hogy aki bármi különösebb emberi követelményt nem támasztva odaadta magát fűnek-fának, annak joga van bármit elvárni a leendő férjétől? Vagy most hirtelen száz és száz férfi helyett képes lesz egyetlen egyet szeretni élete végéig? Tőle mi várható el, ő mit képes ezek után nyújtani? Mi alapján tiszteljem őt, ha a nőiességét már ilyen módon elherdálta? Én hordjam más levetett szennyesét, és legyek boldog csupán attól, hogy szép?

A félelmetes nem is az, hogy találkoztam egy ilyennel, hanem hogy egy egész nemzedéknél látom ezt, mivel ha nem ez lenne a norma, akkor senki nem venné a bátorságot, hogy emberileg felmentse az ilyet a felelősség alól!

2019. dec. 17. 18:30
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
6%
Én csak szűz lányban tudok megbizni, nem szüzet soha sem vennék el.
2019. dec. 17. 19:07
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

"Akiken huszonévesen rengeteg csávó keresztülment",senkin nem mennek keresztül,ezt csak olyanok mondják akinek savanyú a szőlő ès leakarja a màsikat jàratni.

Lehet az ember őszinte a másikhoz ès mesélni a múltjáról de sokszor fölösleges mert pont ilyen reakciòt vált ki.

A múlt az maradjon múlt,az egy másik ember Volt aki azt cselekedte amit ő jònak jònak látott.

Nem lehet úgy èlni hogy jajj mit fog ehhez szolni a majd esetleg 10év múlva jövő Partner.

Amùgy meg örülni kell annak ha a másik megbízik bennünk és mesèl magáról.

2019. dec. 17. 19:07
 13/46 anonim ***** válasza:
91%
Te tudod haver,elhiszem hogy elgondolkoztató,hogy kiélte már magát,még viszi a vére,de ha jól érezted magad vele akkor miért ne?filozofàlsz itt hogy miért csinálta?miért nincsenek ennek következményei,inkább azon gondolkozz hogy miért akar megkomolyodni,mit keres,miért nem jó ahogy eddig volt,nézd a reakcióját,és közben hagyd hogy vigyen az élet.amúgy ha ilyen filózofus lélek vagy te biztos nem sokat használtad a cerkád,lehet egy kapcsolatban pont te fogsz kifelé nézelődni mert még nem élted ki magad,aztán ott már lehetnek következmények..
2019. dec. 17. 19:10
 14/46 anonim ***** válasza:
94%

"Most azt gondolom, kissé egy buddhista bölcs nyugalmával, másrészt rohadtul felháborodva, hogy ezek a nők egyáltalán nem érdemlik meg a boldogságot."

Ez egyfelől ellentmondás. A buddhista bölcs nem háborodik fel, pláne ilyen piszlicsáré dolgon. Másfelől meg mi az, hogy nem érdemli meg a boldogságot? Lehet valaki szűz, de egy megkeseredett, irigy, romlott alak, ő inkább megérdemli, mint ez a lány? Na ne nevettess.

"De nem is, hogy nem érdemlik, nem is képesek rá; hogy lehetne képes bárki szeretet adni és elköteleződni, aki az érzelmi tartalékait már réges régen elkótyavetyélte?"

Attól, hogy régebben kicsapongó életet élt, simán képes lehet elköteleződni. Milyen érzelmi tartalékokról beszélsz?

"Vagy tényleg azt gondolják, hogy aki bármi különösebb emberi követelményt nem támasztva odaadta magát fűnek-fának, annak joga van bármit elvárni a leendő férjétől? "

Az, hogy a múltban mit tett, lényegtelen. Hogy most mit tesz, az a lényeg. Sokan az első szerelmükhöz mennek, aztán csalják fűvel fával, na, ők mit érdemelnek? Ez a lány nem csalt meg senkit, hanem élte az életét. Amire te roppant irigy vagy. Bárkinek joga van hűséget elvárni a házastársától, ha ő maga sem csalja meg.

Mielőtt még elkárhoztatnál, mint mai fiatalt: 42 éves nő vagyok és 3 partnerem volt eddig. A házasságomat örökre terveztem, de nem úgy sikerült. Már bánom, hogy nem "éltem ki magam" korábban, de nagyon konzervatív gondolkodású voltam. Hiba volt. Ez megkímélt volna egy válástól később. De mindezt csak zárójelben mondtam el. Nem azért követeltem meg a hűséget a volt férjemtől, mert ő volt a kizárólagos használója a nemi szervemnek, hanem mert én is hűséges voltam. End of story.

A leírásodból az jön le, hogy te egy megkeseredett, bosszúálló kis görcs vagy, irigykedsz rá, hogy ő azt tette amit te nem tehettél, és most büntetni akarod a szép nőt, akinek régen esetleg nem kellettél volna. Jól teszed, szakíts is vele, mert nem érdemled meg. Pláne, ha úgy beszélsz róla, hogy "más levetett szennyese." Gondolom, kevésbé szép nő neked sem kell, így mindig azzal kell majd szembesülnöd, hogy hozzád képest mindenkinek több partnere volt, ezért majd lenézed a nőket és gyártod majd itt az elméleteket arról, hogy minden nő ribi, pedig csak te vagy idióta.

2019. dec. 17. 19:13
 15/46 anonim ***** válasza:
19%
"A qrvából lesz a legjobb feleség". Több Bud Spencer filmet kellene nézni :D
2019. dec. 17. 19:17
 16/46 anonim ***** válasza:
85%

"Én fiatalabb koromban egy introvertált, nehezen csajozó, nem kifejezetten lúzer, de csendes, óvatos emberke voltam. Barátaim voltak, bulizni jártam, de jelentősen alulértékeltem magam, és ezt látták a csajok is."

Álszent vagy. Te is végigqrtál volna egy csomó nőt, ha lehetőséged lett volna rá. Csak frusztrál, hogy másnak összejött az, amire te is vágytál és megracionalizálod azzal, hogy erkölcsi fölénybe helyezed magad.

2019. dec. 17. 19:20
 17/46 anonim ***** válasza:
24%

Viccet félretéve. A statisztikák szerint valóban összefüggés van, hogy minél több partnere volt a nőnek házasság előtt, annál nagyobb a valószínűsége, hogy instabil lesz később a kapcsolat:

[link]

(igen, tudom rosszabb vagyok mint Hitler mert ezt leírtam, meg persze meg is lehet kövezni engem megint... de teszek rá, én a statisztikáknak hiszek nem az itt hisztizőknek)

2019. dec. 17. 19:34
 18/46 anonim ***** válasza:
23%
Miért védik ezen az oldalon ennyire a nőket?... Nagyon régóta meg lehet figyelni itt a kettős mércét, hogy a nők csinálhatnak bármit, az úgy jó, ahogy van, és minden rossz, ami a férfival történik, arról csak a férfi tehet...
2019. dec. 17. 19:36
 19/46 anonim ***** válasza:
35%

Megértelek, hogy nincs kedved használt áruval foglalkozni.... Ez valóban túl durva már.

Viszont az is túlzás, hogy ő nem érdemli meg a boldogságot. Hadd élje az életét, találjon rá a nagy szerelem, a rendes pasi, de ez nem azt jelenti, hogy neked őt kell választanod.

Álljatok félre egymás útjából, te is találd meg a magadhoz való igazit, és járja ő is a saját útját.

Az viszont fura, hogy ilyen lazán mesél ezekről, tehát valamilyen szinten ez még mindig a személyiségéhez, érdeklődési köréhez tartozik, így nem biztos, hogy egy átlag vagy "nem feltétlen túl izgalmas" hapikával beérné.

22L

2019. dec. 17. 19:38
 20/46 anonim ***** válasza:
16%
Gratulálok az előző 80%-os válaszoló nőnek, hogy végre nem védte be a fűvel fával lefekvő nőtársát, mint néhányan ennél a kérdésnél. Végre, ideje volt, hogy valaki ne egyoldalúan védelmezze a védhetetlen életmódot.
2019. dec. 17. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!