Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted normális, hogy 27 éves nő létemre nem tudok "pasizni"?
Azaz? Eppenseggel tudnal csak nem ez az IMIDZSED, nem vagy nagy szaju vagy kezdemenyezo alkat. Tehat nem akarsz, mert nem akarsz maskepp visekedni.
Nagy cucc. En sem pasiztam sosem. Azaz a pasizas szo alatt igazabol mi is azt ertettuk mindig hogy megyunk azt majd valogatunk.
Vagy nalad mit jelent a nem tudsz pasizni? Megszolit egy pasi es keptelen vagy valaszolni mert annyira zavarba jossz?
Mit jelent a pasizás?
Én 29 éves férfi vagyok és azt mondják, hogy nem tudok csajozni. Tulajdonképpen nem is tudom hogyan kell azt. Én ismerkedek és akivel jól érzem magam azzal gördülékenyen megy minden. A csajozás sokaknál arról szól, hogy kiszemelik a legjobb csajt és futnak utána addig amíg össze nem jönnek, majd két hétig járnak oszt szakítanak mert hát "nem illettünk össze". Gondolom a pasizás is arról szól, hogy kiszemelsz egy neked tetsző pasit és megdugatod magad. Kell ez neked?
Inkább legyél nyitott és mosolyogj a srácra aki tetszik neked. Ha leszólít akkor legyél érdeklődő és beszélgess vele. Ha összeilletek ez egyszerűen fog menni, ha nem akkor még közös témát sem fogtok találni...szóval felejtős.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat,azoknak külön akik levénlánytak.. igazán jól esik ez az ember kis lelkének. :)
Minden jót !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!