Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez teljesen normális dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez teljesen normális dolog, és csak engem zavar?

Figyelt kérdés

Pár hónapja tinderezek. Egy átlagos férfi vagyok. Nem kifejezetten jóképű, de csúnya sem.

Ha összejön egy match és ráírás után kapok választ is, akkor azért nagyon gyakran nem túl interaktívak a csajok. Sokszor inkább csak válaszolgatnak. Ilyen esetben sokszor hagyom is a dolgot. Valahogy azt érzem, h én vagyok kb a 10-ik a sorban. Ez valahol rendben is van. Mikor véletlenül én is több nővel beszélgetek, akkor én is felallítok valami sorrendet, még ha nem is tudatosan.

Ha ettől függetlenül halad valamelyest a beszélgetés és eljutunk arra, h mivel foglalkozom, és elárulom h egyedül élek, akkor rengeteg esetben változnak a nők hozzáálasa a beszélgetéshez.

Egyébként nem valami milliomos dologra kell gondolni. A fizetésem a magyarországi átlag fizetés fölött van kicsit...

De valahogy mégis azt érzem, h azért lettem hirtelen érdekesebb, mert egyedül élek és h türhető a fizum. Normális hogy ez engem zavar? Vagy pedig úgy kellene erre gondolnom, mint h ez pozitív tulajdoság egy férfinek és kész. Mint pl egy nőnek az h csinos...

2019. dec. 11. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy pozitív dolog aminek örülhetsz. Sok embert azonnal faképnél hagynak ha ezek a dolgok nem stimmelnek.
2019. dec. 11. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Mivel az ÁTLAG nem ilyen ezért igen ez nálad plusz pont viszont az tényleg szomorú, amikor még lassú átvezetes sincs a lányoknál ilyenkor, hanem már egyből ugrottál pár szintet :/ hát ez van te vagy a vadász, kapd el. Aztán meg csodálkoznak, ha összetörik a szívük 😂😂 ahh riban*ok, fa*z kivan
2019. dec. 11. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod a dolgokat.
2019. dec. 11. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Jól látod. Amúgy ez a fizetés dolog engem azért zavar, mert ha megtudja akkor csak arra koncentrál a csaj, és lehet akkor is összejön veled ha egyébként nem kedvel téged.

Aztán ebből lesz a rendszeres veszekedés párkapcsolaton belül.

2019. dec. 11. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
58%

Mivel napkozben es munka utan is sokat vezetek igy nem igazan tudok hosszabb beszelgetesbe bonyolodni...

Ha igen akkor kialakul egy jo beszelgetes ...

2019. dec. 11. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi a csodálatos abban, hogy növeli az ázsiódat az, hogy egyedül élsz?

Nem a bérkartont küldöd.

2019. dec. 13. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem mondjuk iszonyúan zavarna, ha valakinek ettől lennék szimpatikusabb (akár férfi, akár nő lennék). Lehet, hogy ennél a pontnál abba is hagynám az ismerkedést.

Szerintem kedves kérdező, az a normális, hogy téged is zavar a dolog. Normális nőnél a pénz nem kéne, hogy a vonzalom kialakulásánban szerepet játsszon (vagy csak minimális elvárásként jelenjen meg, mint hogy a férfi azért tartsa el magát, vagy a másik jellemző még, hogy keressen legalább annyit, mint a nő). Én a helyedben inkább olyan nőt keresnék, aki nem a pénzedért és lakásodért szeret, hanem önmagadért... De persze te tudod, végülis alkalmi kapcsolatok kialakításánál élhetsz is ezzel az előnnyel.

26/N

2019. dec. 13. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én évekig Tindereztem, összesen 3 matchem volt, egyik sem írt vissza. Te ehhez képest beszélgetsz és matchelsz. Tehát nem nagyon van okod panaszra :)
2019. dec. 13. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!