Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés

Itt vagyok 21 évesen és az utolsó kapcsolatom óta nem tudok szerelmes lenni. Vagyis, egyszer sikerült, de az illető nem szeretne tőlem semmi komolyat, csak néha kavarunk.

Senki sem udvarol. Hiányzik a bújás meg minden ilyesmi, ami ezzel jár. Szeretet hiány stb.

Egyedül fogok maradni vagy hogy lehetnék boldog?

2019. dec. 17. 16:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

9# Szerinted nekem egy zsák szemétre is muszáj felállnia mert van rajta egy lyuk? Neked pedig alanyi jogon csak az számít embernek akinél első látásra nedves lesz a bugyi?

Nincs több kérdésem.

2019. dec. 17. 17:18
 12/20 anonim ***** válasza:
27%

Nem, nem kötelező megdugni a nem vonzó nőket, mégis sokan megteszik. Minden tiszteletem azé a férfié, aki kitart az elvei, elképzelései mellett, mert ez vezet csak hosszútávú kapcsolathoz. A kölcsönös vonzalom.

Nekünk se kötelező esélyt adni az átlagos pasiknak, és sokan nem is tesszük, mert tudjuk, hogy úgysem működne hosszútávon.

2019. dec. 17. 17:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"Nekünk se kötelező esélyt adni az átlagos pasiknak, és sokan nem is tesszük, mert tudjuk, hogy úgysem működne hosszútávon."

Oké, de akkor pl egy kifejezetten molett nő (és ezt negatív értelemben értem most) milyen alapon várja el egy férfitől, hogy sportos testalkatú legyen? És ez nem egyedi eset. Ha egy sportos nő várja ezt el, arra azt mondom, hogy teljesen korrekt. Ő is sportol, természetes, hogy elvárja. De amikor egy molett vagy kövér nőnek van ilyen elvárása, az egyenesen vicc kategória.

2019. dec. 17. 17:32
 14/20 anonim ***** válasza:
20%
Dagadt pasi is modellt akar, az miért nem vicc?
2019. dec. 17. 17:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint én nem vagyok dagadt, mégsem vártam el modell csajt soha életemben. Sőt, életem legjobb párkapcsolata egy nem modell csajjal volt. Egyáltalán nem volt beképzelt, mint nagyon sok nő. Pedig már csak a munkája miatt is megtehette volna, hogy az legyen, mégis ember maradt. Az meg hogy nem vagyunk már együtt, ettől az egésztől teljesen független, más oka van.
2019. dec. 17. 17:45
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

Gondolom téged rohadtul nem zavar, hogy a többség az átlag pasi ugye? A média belétek tömte, hogy csak helyes pasi a nyerő, és az kell nektek állandóan. Nem látjátok vonzónak őket, MERT NEM IS akarjátok vonzónak látni! Nem cuki a pofija, nem néz ki jól, nincs jó teste, akkor már nem vonz.

Csak tudod ezzel a mentalitással, amit ti csináltok, ha ez lett volna mindig is, akkor már kihaltunk volna, vagy nem lennénk annyian amennyien; 7 milliárdan.

És csak a magyarok ennyire szánalom válogatósak, csomó ismerős mesélte, hogy kint könnyebb hazavinni egy nőt külföldön, mint itthon. Volt ismerősöm Londonba, mesélte, magyar nője sosem volt, mert senkinek nem volt elég jó, külföldön több nővel volt, meg kb két barátnője is volt.

Meg a külföldi nők normálisabban bánnak a férfiakkal, nem úgy mint ti, szutyok valamik. A fele nő aki itt él az országba, egy szarrágó kis ribi, aki szarhoz sem ért, csak szét tenni a lábát minden jöttmentnek, nem akarnak dolgozni, csak lesnek ki a fejükből. Főzéshez nem értenek, meg úgy semmihez. Meg unatkoznak otthon, azt csak azért kell nekik a pasi, hogy legyen valami izgalom az életükben, akit le lehet húzni!

2019. dec. 17. 17:46
 17/20 anonim ***** válasza:
29%
9es válaszolòval èrtek egyet!
2019. dec. 17. 17:57
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Mindennek vége. 21 év az a kor amikor már nincs értelme semminek-.

Fussatok bolondok, fussatok s meg se álljatok!!

2019. dec. 17. 18:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok.

Habár a 16-os kissé durván fogalmazott, akkor teszek egy kis kiegészítést.

Akiről lány írtam a 15-ös hozzászólásomban, ha csak a külsőség alapján döntök, akkor nem jöttem volna vele össze. Nem volt kövér vagy ilyesmi, csak egyáltalán nem modell típus volt. Olyan ÁTLAGOS. De adtam neki esélyt mégis és olyan szinten megfogott, hogy szerelmesek lettünk egymásba és egy több évig tartó boldog párkapcsolat lett belőle.

Így, hogy egy jó párkapcsolat volt, így azt mondom örülök, hogy megadtam neki az esélyt. Ellenben ha nem adtam volna meg, akkor ugyan nem tudnám most mit hagytam volna ki, de így hogy tudom mit adtunk egymásnak, azt mondom verném a fejem a falba, ha nem lett volna vele ez pár boldog évem.

2019. dec. 17. 18:10
 20/20 anonim ***** válasza:
77%

16 vagyok: A nőknek nem kell ez, mert nem jó az átlag. De viszont a nem átlag meg kihasználja, mert tudja hogy megteheti. Félre kúr, és ugyan úgy ott tart, mint amit mond, hogy hosszú távú kapcsolata úgy se lenne olyannal, akihez nem vonzódik.

Aztán meg lesnek, hogy ott maradnak gyerekkel, stb, mert a helyes kis pofijú búzagyerek ugyan úgy lelép mellőle, mert amit mondtam, érdemben manapság semmit nem tudnak pinán kívül adni a nők.

2019. dec. 17. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!