Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedül maradok örökre, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül maradok örökre, de miért kell, hogy ez a sors várjon rám? Miért jó az élet egyeseknek és miért ver másokat oly kegyetlenül?

Figyelt kérdés

Ez már már költői kérdés inkább, de kiadom magamból.

Eddig apámmal éltem, de most nem sokára elmegy a nőjéhez, vesznek maguknak házat. És egyedül voltam és vagyok már lassan 10 éve.

Esélyt nem kaptam.

2019. nov. 12. 18:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
26 vagyok sose sose szexeltem de azt nem mondanám , hogy valakinek jobb vagy rosszabb a sorsa minnél magasabbra jutsz annál nagyobbat esel idővel
2019. nov. 12. 18:49
 2/11 A kérdező kommentje:

Komolyan, miért kell egyből azt hinni, hogy nő vagyok és írni a zaklató privátot? Megértem már szegény nőket, hogy mennyire irritáló, ha ilyen helyzetbe privát érkezik.

Én nem várok senkitől privátot.

Szóval tisztázzuk: FÉRFI vagyok.

2019. nov. 12. 18:50
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Mert amíg valaki a sorsra fogja, hogy semmi nem jön össze neki addig mások TESZNEK ére, hogy jó legyen az életük, felismerik a hibáikat és változtatnak. Aki egész életében várja a sült galambot és külső dolgokat hibáztat az sehová nem fog eljutni.
2019. nov. 12. 19:02
 4/11 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Kérdező, a rövid válasz:

esélyt nem kap az ember, hanem teremt.

A hosszú válasz ott van a társas én kifejlesztéséről szóló pszich. szakkönyvekben. Érdemes beleolvasnod egyikbe-másikba, hátha találsz valamit bennük, ami segít korrigálni az eddigi elképzeléseidet és vmifajta akcióra ösztönöz.

2019. nov. 12. 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérj tanácsot apádtól, akinek már feltételezem, hogy volt egy felesége, most meg 50+-osként költözik a nőjéhez. Mit tud ő, amit te nem?
2019. nov. 12. 19:15
 6/11 A kérdező kommentje:

Nyugdijba megy apam. Felenk, visszahuzodo voltam. Kiskoromtol megvetest kaptam mindenkitol. Illetve kirohogtek.

Nem tartottam magam soha okosnak.

Ezert soha nem mertem elobe probalkozni.

De minek probalkoznek? Ma szart se er ha onbizalommal telve mennek oda valakihez. Akulsom miatt azonnal ignoralnanak.

Eselyem nincs a boldogsagra.

2019. nov. 12. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:
30%
Ha ez megnyugtat, gondolj abba bele, hogy bárkinek bármilyen is az élete a végén ugyanúgy mindenkire ugyanaz a sors vár. Szóval az élet baromi igazságos ilyen szempontból, pont azért mert MINDENKINEK és MINDENNEK egyszer véget ér.
2019. nov. 12. 19:49
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
Ahogy a 7 es írja minnél többet veszel el a halál annyit fog elvenni tőled
2019. nov. 12. 19:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Gondolom nőtől sem vársz privátot.....
2019. nov. 17. 00:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán. De ha valaki ír, férfi, nő, tök mindegy, válaszolok. De nem ismerkedni akarok. Ma este megint elment az életkedvem is. Hogy bemotoroztam Szolnokra.
2019. nov. 17. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!